Hír és közéleti magazin

Innen ismerheti Edinát, a Házasodna a Gazda bombázóját

A Házasodna a gazda egyik legtöbb témát adó szereplője a csinos Edina, akiről egy ország találgatja honnan olyan ismerős. Mutatjuk!

Szabolcs gazda mindössze két lányt vitt haza magával, közülük is az egyik lánynak elég izgalmas, mondhatni szexi múltja van és sokan ismerhetik a különböző felületekről. Edinában hatalmas szereplési vágy dukál, ezért korábban nagyon sok helyen kipróbálta magát.

Edina Vigyél el
Edina az RTL Vigyél el! című műsorában

Szerepelt például az RTL Klub Vigyél el! címet viselő randishowhjában is a Házasodna a gazda előtt.

Az RTL Klub műsorában Istenes Bence harminc szerelemre vágyó hölgynek mutatott be egy-egy szingli férfit. A csajok egyre több információt kaptak az adott szingli pasiról, és egy gomb megnyomásával jelezhették, ha elvesztették érdeklődésüket a fiú iránt.

Edina műsorvezetéssel is próbálkozott, a TV2 Akadémia tagjaként képezte ki magát, amely éppen a napokban lett államilag akkreditált képzés.

A képzés során a TV2 csoporthoz tartozó FEM3-on tett műsorvezetői vizsgát, ezt itt meg is tekinthetitek:

Modellként is folyamatosan felbukkant a különböző felületeteken. 2017-ben például még fekete hajjal láthattuk, ahogy Hauck Levente dekoratőr Dress Tape-modellt csinált belőle.

A dolog lényege, hogy a meztelen Edinát mindössze fekete ragasztószalagok öltöztetik.

Edina az ország popsija címet is megkapta korábban, amivel elég keresett lett a különböző videoklipekben, egyebek mellett Majka és Kis Grófo klipjében is rázta.

Sőt, mint egy 2016-os cikk fogalmaz “a szabolcsi származású lányt a popszakma legnagyobbjai adják egymásnak kézről kézre, és a videoklipekben elsősorban a feneke játssza a főszerepet”.

“Egyszer kaptam egy telefonszámot, és másnap már egy kiállításon hostesskedhettem. Azóta nincs megállás. Videoklipekbe, promóciókra, hostess-munkákra hívnak, de szerepeltem már tévéműsorokban is. Az RTL Klub Vigyél el című műsorába például végső elkeseredésemben mentem, három éve vagyok szingli, nagyon hiányzik már egy szerető társ” – panaszolta még 2016-ban Edina a Borsnak.

Szintén 2016-ban Dzsudzsák Balázs oldalán tűnt fel a F1 Magyar Nagydíjának hétvégéjén egy budapesti bulin, akkor emiatt cikkeztek róla a lapok.

2015-ben a Nagy Feró és Elek Ferenc főszereplésével készült Cargo Design című rövidfilmben pedig ő volt a meztelen nő a kamionban.