Hír és közéleti magazin

Házasodna a gazda: A lányok közt máris beindult a versengés

A lányok még csak most érkeztek, de a zöldszemű szörny máris felütötte a fejét közöttük. A Házasodna a gazda első adásában Peti és Roland gazda fogadta a lányokat.

A Házasodna a gazda 3. évadának nyitánya eddig nem sok meglepetést okozott, az eddig megszokott menetrend szerint leshettünk bele a kiválasztás folyamatába. A nyolcból valamilyen okból végül csak öten maradt gazdáknak és a gazdasszonynak levelek tucatjain kellett áthámoznia magát.

Volt akinek könnyen ment a választás és volt, aki nehezebben találta meg a jelöltjeit, az ötből aztán két háziGAZDA első benyomásait meg is leshettük.

Peti gazda

Peti gazda nehezen tudott választani a lányok között a levelek alapján, így egész népes hölgysereg jött össze otthonában, akik temperamentumtól függően, de finoman el is kezdték egymás méregetését.

Azt nem lehet mondani, hogy a virágokkal szerencsétlenkedő Peti gazdának lenne zsánere, hiszen a csomagokkal szerencsétlenkedő lányok azért jócskán különböztek egymástól megjelenésben és habitusban is.

 

Roland gazda

A Házasodna a gazda harmadik évadának Humor Heroldja, vagyis Roland gazda is népes hölgykoszorút szedett össze maga köré, s mint egy igazi tanyasi gazda privát medencés bulival készült arra, hogy levegye a lányokat a lábukról.

 

Az pedig már csak természetes, hogy mindenki gurulós bőrönddel jött és persze sokan magassarkúban érkezett a tanyára – tegyük hozzá a csomagokat elnézve mindenki hosszabb időre tervez…

A Házasodna a gazda első adása ezzel együtt nem tartogatott sok izgalmat, sőt még a rövid adásidő ellenére is elég sok üresjárat volt benne. A szereplőket csak felületesen ismerhettük meg, de azért már most látni, hogy kik lehetnek érdekesek a későbbiekben.