Hír és közéleti magazin

Ma este rajtol a Házasodna a gazda új évada – Elárulunk néhány kulisszatitkot

Mától több héten keresztül az RTL Klubon egy gazdasszony és négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők.

Betti gazdasszony, Peti, Szabolcs, Roland és Pisti gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni.

Házasodna a gazda RTL Klub

Így indul a Házasodna a gazda legújabb évada ma este 21:05-kor az RTL Klubon:

 

Ők lesznek a gazdák segítői a levélbontáskor

Roland, Pisti, Szabolcs, Betti és Peti nem egyedül érkeznek a nagy eseményre: hogy kik fognak segíteni a döntésben, az most kiderül!

 

Október 19-től az RTL Klubon egy gazdasszony és négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Betti gazdasszony, Peti, Szabolcs, Roland és Pisti gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni.

Ilyen változások lesznek a korábbi évadokhoz képest

A műsor ezúttal minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a gazdák párkeresését.

Változás még az előző évadokhoz képest, hogy a rapid randik nem egy külső helyszínen zajlanak. Idén a gazdák saját otthonukban fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat, így sokkal több idejük lesz az ismerkedésre. A szingli párkeresők bőrönddel érkeznek, hiszen lesz, aki az első találkozást követően ott is maradhat a gazdánál és lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja a vidéki élet különleges miliőjét.

Nádai Anikó Házasodna a gazda

A műsorvezető Nádai Anikó, idén is igyekszik tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdasszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében.

Kifogja-e élete párját Peti gazda a halastó partján? Megtalálja-e az igazit Pisti Gazda Hevesen? Eltalálja-e Ámor nyila Betti gazdasszonyt a Bükk lábainál?

És hogy mi várható a Házasodna az új évadában? Nádai Anikó kulisszatitkokba is beavatta a nézőket…

 

A következő hetekben ez mind kiderül, hiszen a Házasodna a gazda már nem heti, hanem napi sorozat és hétköznap esténként a Nyerő Páros helyén kerül majd adásba, október 19-én hétfőtől.