Házasságért örökség címmel új török sorozat indul a Life TV-n

Újabb sorozatot hoz a Life TV a török sorozatok rajongóinak. A Házasság örökség (NO:309) címet viselő sorozat címe tulajdonképpen leírja azt a kalamajkát, ami körül a sorozat története foog majd.

A nagyapa halála után két fiú unokája, Onur (Furkan Palali) és Erol (Cihan Ercan) közül az lesz az örökös, akinek előbb lesz gyermeke. Az édesanyák hiába kezdenek el randevúkat szervezni. A sors azonban közbeszól, és semmi sem úgy alakul, ahogyan az anyukák eltervezték. Egy rosszul szervezett vakrandi alkalmával Onur találkozik a Lale (Demet Özdemir) nevű szépséggel.

Hazassagert orokseg

A fiatalok egy mámoros éjszakát követően az egyik szálloda 309-es szobájában kötnek ki, reggel azonban az ég világon semmire sem emlékeznek. Lale három hónappal később megtudja, hogy terhes… De vajon házassággal végződik a kaland és biztos, hogy Onur az apa? Kié lehet végül a vagyon, ki szerzi meg a hatalmas örökséget?

A Házasságért örökség március 2-án este 20:00-kor debütál a Life TV műsorán, a női főszerepben az Álmodózóból is ismert Demet Özdemirrel.

A Házasságért örökség sorozat összesen 201 epizódos lesz.