Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Hazatérés: AZ 2. FEJEZET

Minden idők legsikeresebb horrorfilmje folytatódik, előtte pedig betekinthetünk a kulisszák mögé.

A minden idők legsikeresebb horrorfilje cím, persze az anyagi javakat illeti, de az AZ 1. része minden tekintetben felülmúlta az elvárásainkat.

Az AZ 2. fejezetében miután a Vesztesek Klubja legyőzte a kísérteties Pennywise bohócot, túlélte a felfoghatatlan kalandot, tagjai szétszóródtak – felnőttek. De mindannyian tudják, hogy nem hagyhatják maguk mögött a múltjukat. Hiába győzték le a gonoszt, ha az elpusztíthatatlan…

27 évvel később egy telefonhívás ébreszti mindannyiukat: Derryből keresik őket. Újrakezdődtek a megmagyarázhatatlan eltűnések, a kisváros utcáit és házait ismét hatalmába keríti a rettegés.
A Vesztesek hűek egykori fogadalmukhoz: hazamennek, hogy újra szembenézzenek a lisztes képű, festett arcú, kacsázó léptű borzalommal.

A 2. fejezet főhősei Bill Skarsgård, James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Jack Dylan Grazer, Jay Ryan, Sophia Lillis; a rendezői székben továbbra is Andy Muschietti foglal helyet, még a forgatókönyvet Gary Dauberman írta Stephen King regénye alapján.

Alább a 2019 szeptember 5-én debütáló 2. fejezethez érkezett előzetest is megleshetitek.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<