Hír és közéleti magazin

Heil Honey I’m Home! – Vígjátéksorozat Hitlerrel

Heil Honey I’m Home címen 1990-ben mutatkozott be a tévében egy brit szitkom, amelynek főhőse Adolf Hitler és kedvese Eva Braun, akik elég kínos szituációba kerülnek, miután a szomszédjukba egy zsidó család költözik.

A sorozatból egyébként nyolc rész készült el, de már az első rész utána levették a műsorról, annyira kicsapta a biztosítékot a tévénézőknél.

A sorozatban egyébként a színészként még mindig aktív Neil McCaul alakította Adolf Hitlert, Denica Fairman pedig Eva Braunt, de érdekes módon az adásba be nem került epizódokban már Maria Friedman alakította a karaktert.

A sorozatot Geoff Atkinson és Paul Wayne írta a Galaxy műholdas tévé megbízásából, a rendezésért pedig Juliet May felelt, aki mostanság olyan szitkomokért felel, mint a Miranda vagy a Call the Midwife.

A sorozatot természetesen ízléstelennek és rasszistának kiáltotta ki a brit birodalom lakossága, pedig ugye éppen ezekben az időkben hódított odakint az ‘Allo ‘Allo!, amit itthon Halló, Halló! címen ismerünk és hát ugye David Croft és Jeremy Lloyd sorozatai is a náci témát dolgozta fel.