Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Hello Ladies – Soha nem nevettünk még ennyire depressziósan

Az esetlen, Amerikába települt angol férfi álmai asszonyát keresi Los Angelesben. Stuart (Stephen Merchant) minden vágya, hogy részese lehessen a város pezsgő társasági életének, a szép asszonyok társaságának.

Az esetlen, Amerikába települt angol férfi álmai asszonyát keresi Los Angelesben. Stuart (Stephen Merchant) minden vágya, hogy részese lehessen a város pezsgő társasági életének, a szép asszonyok társaságának. Próbálkozásaira gyakran elkíséri két barátja is, egyikük éppen egy váláson próbálja túltenni magát (Nate Torrence), még másikuk egy tolószékes csajozógép (Kevin Weisman).

hello ladies

Főhősünk egy átlag felett magányos ember, aki minden magányossága ellenére még a barátaira is magasról tesz, ha éppen az érdeke úgy nem kívánja, hogy együtt menjen velük társaságba. Ez az érdek persze a csajozás, ami valami irtó kínos módon megy az egyébként webdesignerként dolgozó Stuartnak.

Stuartnak sok minden megvan: az átlagnál több pénz, egy kis egzisztencia és egy remek lakás, amit meg is oszt egy albérlővel, aki történetesen nő (Christine Woods), történetesen fontos szereplő nem mellesleg pedig egy websorozaton dolgozik.

Stephen Merchant már az Extras (Futottak még) idején is nagyon érezte azt hogy hogyan lehet egy egyébként szórakoztató produkció úgy befordító, hogy közben nevetünk – persze ekkor még – akár csak az eredeti Hivatal esetében – Ricky Gervaissel dolgozott együtt.

Most magára maradt, de semmi nem veszített tudásából, az epizód harmadát kitevő, a bárban játszódó jelenetsor kezdetben például kifejezetten vicces volt, de 10 perc múlva meg már annyira kínosan megalázó, hogy a főhőssel együtt fordultunk be szégyenünkben, pedig még csak nem is iparkodnak szimpatikussá tenni a főszereplőt.

Bár még csak a pilotot láttam jó eséllyel a Hello Ladies a legjobb idei sitcomunk, persze csak azoknak fog bejönni, akik szeretik a sokszor kínos brit humort.

10/9

<