Tévés hírek Hétfőn este visszatérnek a Luxusfeleségek

Hétfőn este visszatérnek a Luxusfeleségek

A Sony Pictures Television (SPT) népszerű saját gyártású műsora ezúttal is rengeteg meglepetést és polgárpukkasztó pillanatot tartogat a nézők számára. A luxushoz szokott hölgyek négy epizódon keresztül próbálják túllicitálni egymást drágábbnál drágább ruháikkal, látványos bevonulásaikkal és fényűző eseményeikkel.

Az új részekből kiderül, hogyan változott a már jól ismert szereplők élete és hogy hogyan reagálnak egy-egy szokatlan kihívásra, de egy új „feleség” is csatlakozik a csapathoz, aki felkavarja az – amúgy sem – álló vizet.

Feleségek luxuskivitelben 4 évad

A VIASAT3 népszerű saját gyártású műsora, a Feleségek luxuskivitelben ismét négy – garantáltan emlékezetes – epizódban mutatja be a szereplők korántsem mindennapi mindennapjait.

A hétfőn 21 órakor érkező új évadban nemcsak az ismerős szereplők –

Csősz Boglárka

Molnár Nini

Nagy Noémi

Polgár Tünde

Yvonne Dederick

– mutatják meg, hogy mit is jelent számukra az igazi luxus, de egy új feleség, az orosz származású

Anfisa Bulgakova

is csatlakozik hozzájuk, aki feleségként és három gyermek édesanyjaként, mi több, üzletasszonyként is tökéletesen helyt áll, miközben a természetes szépség nagyköveteként tevékenykedik, és hadat üzen a botoxnak.

Az új részekben négy különböző eseményre tarthatunk a Feleségekkel. Egy varázslatos Halloween parti után egyenesen az Andrássy Rezidenciába vezet az útjuk, ahol vár rájuk a szüretelés. Miután leszedték a szőlőt és végigjárták a pincéket, természetesen visszatérnek a luxusban gazdag napokhoz, és egy gyémántpartin mutatják meg, hogyan is festenek egy-egy lélegzetelállító estélyiben. Az utolsó részben pedig megnézhetjük, hogyan készülnek a Feleségek az év végi ünnepekre családjuk körében.

Feleségek luxuskivitelben Halloween

Az évad azonban nemcsak pihentető pillanatokat és elegáns partikat, de kihívásokat is tartogat a hölgyek számára, akik a fényűzésnél már csak a konfliktusokat és a versengést szeretik jobban.

Ha szeretnéd megtudni, hogy mi vár a Feleségekre az elkövetkezendő négy hétben és hogyan borzolja fel a kedélyeket az új szereplő érkezése, akkor nézz bele a Feleségek luxuskivitelben negyedik évadának előzetesébe.