Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Heti epizódos módszerrel érkezik majd a Disney+

Nem egyszerre, évadpakkban kerülnek fel a streamingszolgáltató felületére az új sorozatok.

A novemberben rajtoló Disney+ szolgáltatásban a Netflix-szel ellentétben nem egyszerre kerülnek majd fel az új sorozatok epizódjai, hanem a Hulu-hoz hasonlóan a tévés módszerrel, hetente egy új epizódot tesznek majd elérhetővé.

Így érkezik majd a november 12-én rajtoló The Mandalorian is és a Disney többi ide tervezett szériája is. Ezzel nemcsak a spoilerezés lehetőségét csökkenti a Disney, de azt is bebiztosítja, hogy a nézők kénytelenek legyenek több hónapon keresztül előfizetni a szolgáltatásra, már ha végig szeretnének nézni egy-egy sorozatot.

A szolgáltatás központi részét a Disney fő szórakoztatóipari stúdiói, a Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, a Pixar, a Marvel Studios, a Lucasfilm, a 20th Century Fox és a National Geographic adják majd. Mivel a 21st Century Fox nagy részének felvásárlását követően a Disney többségi tulajdonos egy másik streamingszolgáltatásban, a Huluban is, a Disney nem tervez a Disney+-on korhatáros tartalmakat elérhetővé tenni. A Disney+ alapvetően a családi szórakoztatásra koncentrál majd, a Hulu pedig megmaradnak általános szórakoztató szolgáltatásnak, ezért is érdekes, hogy például a The Mandalorian előzetesében karóba húzott rohamosztagosokat láthatunk, vagy hogy ide készítenek sorozatot a Holdlovag képregények alapján.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<