Hidegháborús kémsorozat érkezik a Netflixre a Halálos iramban filmek egyik szereplőjével

A Halálos iram sztárja Stephanie Vogt is szerepet vállalt a Netflix új kémthriller-sorozatában, a Glória-ban. Az erős hidegháborús szálakkal érkező sorozatot az Spi és az RTP gyártja majd a Netflix számára – írja a Deadline

Arról már a Műsoron is írt, hogy Pedro Lopes és Tiago Guedes által rendezett első portugál sorozat a Glória az 1960-as években fog játszódni egy Glória do Ribatejo kis faluban a hidegháborús helyzet egyik kiemelt súlypontjában, és egy amerikai rádióállomás fontos szerepéről szól, amely nyugati propagandát sugároz a keleti blokk felé. João Vidal, az Estado Novohoz kötődő, viszont a KGB-s családokból származó mérnök több kiemelt kockázattal járó misszióba kezd, amelyek megváltoztathatják a portugál és a világtörténet menetét.

Vogt a férfi feleségét Anne-t fogja alakítani, aki gazdag és liberális családból származik. Nemzetközi kapcsolatokból szerzett diplomát a Harvardon, és valójában a CIA embere.

A sorozatban épp úgy megtalálhatóak lesznek portugál és nemzetközi színészek, Miguel Nunes, Carolina Amaral, Victoria Guerra, Afonso Pimentel, Adriano Luz, Joana Ribeiro, Marcelo Urgeghe, Sandra Faleiro, Carloto Cotta, Maria João Pinho, Inês Castel-Branco, Rafael Morais és Leonor Silveira.

Vogt-ot sorozat formájában korábban a Törtetők (Entourage) című HBO sorozatban Trish szerepében láthattuk 4 epizódon keresztül, filmek terén pedig a Halálos iramban: Hobbs & Shaw-t érdemes megemlíteni.

Szólj hozzá