Hihetetlen dolog történt Dwayne Johnsonnal új filmje forgatásán

-

A Szikla legújabb filmjének forgatásán nem fért be a Porsche Taycan nevű modelljébe. A Netflixnek készülő Red Notice című alkotásban egy FBI ügynököt játszik, a jelenet felvételekor pedig könnyedén be kellett volna pattannia a méregdrága autóba, ehelyett nem hogy alig fért be széles vállai miatt, de még be is szorult – számolt be a CinemaBlend.

A stáb természetesen rongyosra röhögte magát a szituáció láttán, a rendező Rawson Marshall Thurberrel és Johnsonnal az élen.

A történet azért is volt kellemetlen, mert a stúdió sok időt és pénzt áldozott az autó megvásárlására és az államokba hozatalára.

Persze a problémát végül egy kreatív ötlettel sikerült megoldani, így letudták forgatni az üldözéses jelenetet, de biztosan nem lehetett kényelmes a 196 cm magas és 118 kilós színész számára – számolt be a Híradó.

Kapcsolódó

Young Rock – Befutott a Dwayne Johnson ifjúkoráról szóló vígjátéksorozat előzetese

Dwayne Johnson a saját ifjúkori életéről készített szituációs komédiát (sitcomot).

Folytatást kap A skorpiókirály

Visszatér a filmvászonra A skorpiókirály. A 2002-es film folytatását Dwayne Johnson és Dany Garcia produkciós cége készíti - közölte a Hollywood Reporter.

Megható videoklipet készített Dwayne Johnson felesége

Lauren Hashian énekesnő nem akármivel lepte meg a rajongókat.

Dwayne Johnson kitépte a kaput, csak hogy odaérjen a forgatásra

A Szikla éppen a Red Notice címet viselő Netflix-film forgatására sietett, de a bejárati kapu meghibásodott. Mivel a szerelők csak később tudtak jönni, ő pedig nem akart elkésni, ezért puszta kézzel kiszakította a kaput a helyéről.

Most a címlapon

Anya Taylor-Joy és Thomasin McKenzie Utolsó éjszakája a Sohoban

Még mindig nincs pontos premierdátuma Edgar Wright új pszichológiai horrorjának, ami 2021 egyik leginkább várt filmje. Előzetesünk sincs még, de...

Dér Heni is jogi lépéseket tesz az internetes trollokkal szemben

Dér Heni az utóbbi időben egyre több gyűlölködő és negatív kommentet kapott, ezért úgy döntött, hogy Schobert Norbihoz hasonlóan jogi lépéseket tesz az őt vegzáló trollok ellen.

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének a testőre

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének testőre.

A Víziót alakító színész biztos volt benne, hogy vége a Marveles karrierjének

A Bosszúállók-filmekben Víziót alakító Paul Bettany biztos volt benne, hogy azért hívatja a Marvel-univerzum agytrösztje, hogy közöljék vele, ennyi volt.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet