Hivatalos: Sorozat lesz az Outcastból

-

Robert Kirkman ? a The Walking Dead alkotójának ? Outcast címet viselő képregényadaptációja megkapta a 10 részes sorozatberendelést a Cinemaxtól, ráadásul az az Adam Wingard rendezi majd a pilotot, aki a You’re Next és a V/H/S horrorokból is alaposan kivette a részét, legutóbb pedig a nagyszerű The Guest című pszichothrillert rendezte.

Outcast-970x536

Az Outcast egy Kyle Barnes nevű fickóról szól, akit gyerekkora óta megszállt valami és felnőttként megpróbál minderre választ találni, ehhez pedig beleássa magát a démoni tudományok és az ördögűzés világába. Vizsgálódása közben rájön, hogy akár ő maga jelentheti a földi élet végét.

A sorozat főbb szerepeiben Patrick Fugit, Gabriel Bateman, Julia Crockett, Kip Pardue, Philip Glenister, Reg. E. Cathey és Wrenn Schmidt látható majd.

Kapcsolódó

Befutott az első kép a Godzilla vs. Kongból

Idén november helyett csak 2021 májusában érkezik a Godzilla vs. Kong, de legalább egy képet láthatunk belőle.

Kiderült mi lesz a Godzilla vs. Kong mozifilm sztorija

Adam Wingard rendezésében novemberben kerülhet a mozikba a Godzilla vs. Kong mozifilm.

Jön a Nyomkeresők sorozat az HBO Go-ra

Június 6-án érkezik az HBO Go-ra a Trackers, avagy magyar keresztségben a Nyomkeresők, ami alapvetően a német ZDF és a brit Cinemax koprodukciójában készült sorozat.

Unhinged – Russell Crowe totálisan összeomlik

A Tenetet beelőzve ez lesz az első új film, amit a koronavírus-járvány miatti bezárásokat követően bemutatnak a mozik - már ha addig kinyitnak.

Most a címlapon

Anya Taylor-Joy és Thomasin McKenzie Utolsó éjszakája a Sohoban

Még mindig nincs pontos premierdátuma Edgar Wright új pszichológiai horrorjának, ami 2021 egyik leginkább várt filmje. Előzetesünk sincs még, de...

Dér Heni is jogi lépéseket tesz az internetes trollokkal szemben

Dér Heni az utóbbi időben egyre több gyűlölködő és negatív kommentet kapott, ezért úgy döntött, hogy Schobert Norbihoz hasonlóan jogi lépéseket tesz az őt vegzáló trollok ellen.

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének a testőre

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének testőre.

A Víziót alakító színész biztos volt benne, hogy vége a Marveles karrierjének

A Bosszúállók-filmekben Víziót alakító Paul Bettany biztos volt benne, hogy azért hívatja a Marvel-univerzum agytrösztje, hogy közöljék vele, ennyi volt.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet