Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Hollywood következő 15 évét meghatározza a Tenet

A Tenet körüli izgalom továbbra is hatalmas magasságokban van, de nem csak ezért mert ez lehet az első blockbuster a mozik újranyitásakor, hanem azért is, mert egyre több szereplő szólal meg a film kapcsán.

Nemrég Michael Caine és Robert Pattinson is beszélt a filmről és mindketten elismerték, hogy nem teljesen értik miről szól a film, ugyanis még ők maguk sem látták a teljes képet. Most John David Washington, a film főszereplője szólalt meg és nem kevesebbet állít, mint hogy a következő 15 év filmkészítését meghatározza majd a Tenet.

John David Washington a Twitchen, egy Fortnite-os interjúban beszélt erről:

Ismeritek Nolan filmjeit, de ez valami egészen más lesz. Nekem úgy tűnik, hogy a Tenet a következő 10-15 év filmkészítését meghatározza majd.

Ez hihetetlenül nagy dicséretnek hangzik, bár elképzelni nem tudjuk, hogy a Tenet miként adna új irányt Hollywood álomgyárának. A film egyébként az új előzetesében cáfolta az eddig terjedő időutazós teóriát, sokkal inkább tűnik úgy, hogy az inverziót veszi alapul, vagyis lesz valami eszköz (talán ez a Tenet), amivel az idő áramlását meg lehet fordítani, de nem lehet konkrétan utazni az időben. Emellett pedig a címnek bibliai jelentése is van, erről ide kattintva olvashattok, ahol az új előzetest is megtekinthetitek.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<