Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Hoppá! Lesz 6. évada A korona sorozatnak

A Netflix korábban bejelentette, hogy az 5. évadával véget ér a II. Erzsébetről szóló sorozat, de az alkotók rájöttek, hogy van még mit elmesélniük,

A Netflix The Crown (A korona) című sikersorozata egy extra évaddal lesz gazdagabb azt követően, hogy a Netflix rábólintott a sorozat alkotóinak azon óhajára, miszerint további epizódokat készítenének, ugyanis egyetlen évadban nem tudnák minden igényt kielégítően lezárni a sorozatot.

A széria 5. évadában Imelda Staunton alakítja II. Erzsébetet, s bár erről külön információ nem érkezett, várhatóan a 6. és egyben befejező évadban is ő tudhatja majd magáénak a szerepet.

Alig fél évvel az után, hogy bejelentették, az ötödik évaddal zárul A korona című tévésorozat, a Netflix közölte, hogy mégis elkészül a hatodik évad a brit királyi család életéről.

A Variety.com értesülése szerint a hatodik évad a 2000-es évek elején játszódik majd. A Netflix csütörtökön Twitter-üzenetben közölte, hogy a sorozat alkotója, Peter Morgan szeretné igazságosan lezárni a gazdag és bonyolult történetet. A hatodik azonban tényleg a befejező évada lesz a szériának – fűzték hozzá.

Morgan elmondta: a hatodik évad nem visz közelebb napjainkhoz, de lehetővé teszi, hogy részletesebben elmerüljenek abban az időszakban. Várhatóan többet foglalkoznak majd Károly herceg és Diana kapcsolatával is.

A negyedik évad forgatása március közepén fejeződött be, éppen a koronavírus-járvány miatti karanténszabályok bevezetése előtt. Az évadban Olivia Colman alakította II. Erzsébet királynőt, az új epizódok várhatóan még idén a képernyőre kerülnek.

Az ötödik évadtól már Imelda Staunton játssza majd a királynőt. Múlt héten jelentette be a Netflix, hogy Margit hercegnő szerepét Lesley Manville kapta.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<