Horrorrendezőt kapott a GODZILLA VS. KONG

-

Adam Wingard lesz a Godzilla vs. Kong című szörnyfilm rendezője – értesült a The Hollywood Reporter.

A forgatókönyvön A Karib-tenger kalózai-filmek szkriptjének társszerzője, Terry Rossio vezetésével dolgozik egy írócsoport. A történetet hétpecsétes titokként őrzik.

Wingard korábban a You’re Next című horrorral és a The Guest című thrillerrel hívta fel magára a figyelmet, de több izgalmas szegmenst készített a V/H/S és az ABC’s of Death című horrorantológiákban. Tavaly a kultikus Ideglelés folytatásával jelentkezett, idén pedig a Netflix számára rendezte meg a Death Note című anime filmváltozatát. (A 2020-ban érkező szörnyfilm előtt pedig a szintén kultikus I Saw the Devil amerikai változatát is megrendezheti…)

A Godzilla vs. Kong produkció a Legendary Entertainment és a Warner Bros. közös vállalkozása lesz és természetesen a Koponya-szigetben megismert óriásgorilla és Godzilla összecsapását mutatja majd be, azok után, hogy 2019-ben a King of the Monstersben Godzilla 2014 után ismét színre lép (ezt a filmet a Krampuszos Michael Dougherty rendezi, a főbb szerepekben pedig Millie Bobby Brown, Vera Farmiga és Kyle Chandler lesz látható).

A két filmes szörny összecsapását nagy várakozás előzi meg. A Kong: Koponya-sziget, amelyet márciusban mutattak be, világszerte 565 millió dolláros bevételt hozott. A stúdiók a két gigász összecsapását sem bízzák a véletlenre, konkrét – 9 tagú – írószobát hoztak létre  történet megírására, melynek tagjai között Max Borenstein, Lindsay Beer, Patrick McKay és J. Michael Straczynski nevébe is belefuthatunk.

A Godzilla vs. Kong a tervek szerint 2020. május 22-én kerül a mozikba.

Kapcsolódó

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Poszteren Godzilla és Kong összecsapása

Hétvégén érkezik az előzetes a Godzilla vs. Kong mozifilmhez, amely márciusban egyszerre kerül majd a mozikba és az HBO Max streaming-szolgáltatás videótárába.

Wonder Woman 1984 filmkritika

A Wonder Woman 2017-ben bemutatott első része attól volt jó, hogy volt szíve. Filmtechikailag abban is találhattunk kivetni valót,...

Itt az HBO Max válasza a Netflixnek

Az HBO Max is bemutatott egy rövid videót az idei filmes kínálatából.

Most a címlapon

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A szakértő szerint VV Renátót emberi méltóságában sértette meg az RTL

Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport alapítója, Mérő Vera korábban is többször foglalkozott már a ValóVilág10-zel.

Jön az Eufória különkiadásának 2. része

A tervezetthez képest 2 nappal korábban, már holnap (január 23-án) elérhető lesz az Eufória különkiadás 2. része, amely ezúttal Jules-ra (Hunter Schafer) fókuszál.

A Hírstart ajánlata