Filmek, sorozatok, kultúra

Hujber Ferit akarják a Mintaapák rajongói

A távozó Klem Viktor helyett Hujber Ferencet kellett volna felkérni Dr. Bartha Szabolcs szerepére Makranczi Zalán helyett – állítják a Mintaapák rajongói. 

A Mintaapákat készítő IKO Műsorgyártó az elmúlt hetekben folyamatosan egyeztet a színészekkel a folytatás lehetőségéről, ám többen irreális feltételeket szabtak. Amit a tárgyalások jelen szakaszában elmondhatunk, hogy Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább a csatorna – üzente korábban a csatorna, amelyre aztán a színészek is reagáltak, perrel fenyegetve a TV2-t a szerintük valótlan állítások miatt.

Az is kiderült, hogy a Drága örökösök színésze, Makranczi Zalán veszi át Klem Viktor helyét, de a rajongók más szereposztásnak jobban örülnének: Ha a több mint két éve eltűnt Hujber Feri venné át Klem Viktor helyét.

Hujber Ferit a 2018-as Valami Amerikai 3 óta nem láthattuk a képernyőn, teljesen hátat fordított a színészkedésnek és a közszereplésnek is, igaz előtte még 2017-ben egyszer éppen a TV2-t sikerült meg-médiahekkelnie, de olyan zseniális módon, ahogy azt nem lehet tanítani sem.

Hujber Feri zseniálisan hekkeli meg a teljes magyar médiát

Érdekes, hogy a rajongók éppen őt látnák szívesen a távozó Klem Viktor helyén, hiszen Hujber Feri legendásan nem egyszerű eset, persze ezen gondolat magvának elültetésében is nagy szerepe volt annak idején a bulvársajtónak és a mostanihoz kísértetiesen hasonlító módon, a karaktergyilkosságban hajazó név nélküli stábtagoknak.

Mintaapák-botrány – Ezt gondolják a nézők a sorozat folytatásáról

<