Hír és közéleti magazin

Hulk mégis benne lesz az Amerika Kapitány: Polgárháborúban?


Ugyan tavaly kiszúrták Mark Ruffalo-t a Polgárháború forgatásán, de nem sokkal később a színész és Kevin Feige a Marveltől is megerősítette, hogy Hulkot kivágják a filmből.

captain-america-the-hulk

Most viszont Anthony Mackie, alias Sólyom mondott érdekes dolgokat egy interjúban:

“Láttam a filmet, és ez a Marvel eddigi legjobbja. És őszinte vagyok, mert ha egy Marvel film béna, akkor azt megmondanám… A tél katonája és a Vasember 1 valószínűleg a Marvel két legjobb mozija. Úgy érzem, hogy a Polgárháború mindkettőt megelőzi. Tényleg nagyon-nagyon jó.”

Ezt még általános marketingszövegnek is vehetnénk, nem sokkal később viszont jött az érdekes rész:

“Azért van ez, mert sokkal inkább színészi filmnek mondanám, semmint akciófilmnek. Szerintem a sztori nagyon tömör és érdekes, és minden színész, Robert Downey Jr. és Chris Evans és Scarlett Johannson és Mark Ruffalo és mindenki remekül, egyszerűen remekül játszik. És van még benne akció is. Miért jó egy Marvel filmben lenni? Mert nagyon jó színészekkel rendelkeznek. Úgy értem, Don Cheadle a Marvel Univerzumban! Szerintem ez lehet az első szuperhős film, amit Legjobb filmként Oscarra jelölnek.”

Ejha, Mackie-nek nem kell a szomszédba mennie egy kis önbizalomért! De vajon miért említette meg külön Mark Ruffalo-t, ha őt kivágják a filmből? Szimpla nyelvbotlás? Vagy esetleg a zöld óriás kiveszi a részét a Polgárháborúból is? Ti mire tippeltek? Premier május 5-én!