Hunters – Zombik után űrlényekre vadászna a The Walking Dead producere

-

Gale Anne Hurd a napokban tudatta, hogy nem csak az AMC-nek dolgozik, de jelenleg is fejlesztés alatt áll egy sorozata, amelyet a SyFy-nak adott el.

Gale Anne Hurd

A sorozat középpontjában a köztünk élő idegenek állnának, akiket az amerikai kormány egy csoportja igyekszik begyűjteni. A producerasszonyt a hírek szerint Whitley Strieber Alien Hunter című könyve ihlette meg, amelynek főhőse egy Flynn Carroll nevű rendőr, aki a felesége eltűnését követően kezd nyomozásba és a szálak egy az amerikai kormányt és az idegen lényeket is érintő összeesküvésre bukkan.

Kapcsolódó

TOP 10 – 2020 legjobb új sorozatai

Az idei évben is nagyon nehéz dolga van a televíziós újságírónak, ha egy Top10-es listát szeretne összerakni 2020 legjobb sorozatai alapján.

Super Bowl 2020: Előzetesek és reklámok

A lenti videók miatt nem volt érdemes kimenni éjjel a mosdóba.

IDŐBEVÁNDORLÓK – Norvég sci-fi sorozat érkezik az HBO GO-ra

Az HBO Nordic új, saját gyártású sorozata, az IDŐBEVÁNDORLÓK (Beforeigners) nagyon aktuális témákat dolgoz fel (bevándorlás, integráció, elfogadás), ám csavar rajta egyet: mi van akkor, ha a bevándorlók nem külföldről, hanem ugyanabból az országból, de egy másik időből jönnek?

A Golden Age című sorozatterv nyerte a budapesti Hypewriter fődíját

Kiosztották a díjakat az Budapesten megrendezett nemzetközi televíziós pitchfórumon, a Hypewriteren. A fődíjat Bendi Balázs és Erdődy Adrienn „Golden...

Most a címlapon

Superman & Lois sorozat: ahogy eddig nem láthattuk Supermant

Dolgozó apa. Családi vállalkozó. Szuperhős.

Egy kattintással előhozhatod a kedvenc Netflix-műfajod

A Netflix helyett te magad is eldöntheted mit akarsz nézni. Mutatjuk hogyan tudod teljesen legálisan meghekkelni a Netflixed.

Tóth Andinak elvette a sztárság a gyerekkorát

Tóth Andi a napokban ünnepelte a 22. születésnapját, amely kapcsán a 15 éves önmagára is visszaemlékezett.

A Hírstart ajánlata