EZ MINDEN AMIT TUDOK: Mark Ruffalo duplán az HBO minisorozatában

Április 28-án érkezik az HBO GO-ra a neves író-rendező, Derek Cianfrance (Kék Valentin, Túl a fenyvesen) I KNOW THIS MUCH IS TRUE (Ez minden amit tudok) című hatrészes minisorozata.

A sorozatban az executive producerként is közreműködő Mark Ruffalo (Emmy-díj az HBO Igaz szívvel című filmjéért) játssza a dupla főszerepet, a Dominick és Thomas Birdsey nevű egypetéjű ikerpárt, akiknek a párhuzamos életét követhetjük ebben az árulásokat, áldozatokat és megbocsátást is felvonultató, nagyszabású családi történetben.

A sorozat különböző időszakokat mutat be Dominick és Thomas életéből, kezdve a jelennel, amelyben középkorúak, majd Dominick visszaemlékezésein keresztül visszatérve a fiatal felnőttkorukig.

A szereplőgárdában látható Melissa Leo (Emmy-jelölés az HBO Mildred Pierce és A végsőkig című produkcióiért, Oscar-díj A harcosért), az Emmy-díjas Rosie O’Donnell, az Emmy-jelölt Archie Panjabi, Imogen Poots, Michael Greyeyes (az HBO True Detective-je), Bruce Greenwood (Star Trek, Jett) illetve az Emmy-jelölt Kathryn Hahn (Mrs. Fletcher).

Szólj hozzá