Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Igazi sztárparádé lesz a holnap érkező ‘Sharknado’ 3-ban

Tara Reid, David Hasselhoff, Ian Ziering, Michael Winslow ? július 23-án celebforgataggal debütál a népszerű cápa-horror harmadik felvonása. Az Amerikai pite, a Beverly Hills 90210 vagy a Baywatch egykori szereplői mellett olyan hírességek is felbukkannak a Sharknado 3-ban, mint a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sorozatsztárja, Lorenzo Lamas, Jorge Bernal szappanoperasztár, Blair Flower YouTube-sztár, vagy éppen Jerry Springer.

sharknado3_6
A nem mindennapi tornádó ismét lecsap: érkezik a Sharknado 3! Az Asylum filmgyár ismert horror-komédiájának legfrissebb darabját pár nap múlva a Universal Channel műsorán láthatják először a hazai rajongók.

A Syfy bejelentette, hogy még tizenhat további vendégszereplő érkezik a tévé, a sport, a pankráció, a tudomány, a komédia, a modellkedés és a rádió világából, akik csatlakoznak David Hasselhoffhoz, Ian Zieringhez, és Tara Reidhez a Sharkando 3: Oh Hell No! képsorain. A popkultúra ikonjai között olyan nevek kaptak egy-egy rövid szerepet, mint Lorenzo Lamas, Bill Engvall komikus, Genevieve Morton modell, vagy a You Tube-on smink- és divattippjeivel hírnevet szerző Balir Fowler. A cápák támadása elől azonban Holly Madison és Kendra Wilkinson Playmate-ek, vagy Jerry Springer sem menekülnek. Ezúttal a cápavihar Washingtonban okoz hatalmas pusztítást, majd végigsöpör a keleti parton, egészen a floridai Orlando-ig.

A harmadik rész 87 országban, így a magyar közönség köreiben is, az amerikai premiert követő 24 órában debütál majd.

Sharknado 3: Oh Hell No! ? július 23-án 22.00 órakor a Universal Channel műsorán!

<