Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Igaznak hitt csókok a filmvásznon: voltak, akik nem akarták megtenni

Sokszor a sztároknak sincs könnyű dolgok, ha a csókolózásról van szó. Volt pár híresség, aki nem akart belemenni a csókba. Akadtak akik beadták a derekukat, még egyesek nem.

Adott két híresség, akik a valóságban nem kedvelik egymást, így amikor csókjelenetre kerül sor, akkor sem akarják követni a rendező utasításait. Ahogy a való életben, úgy a kulisszák között is szükség van kémiára, hogy elcsattanjon a csók.

Amennyiben a vonzalom hiányzik, akkor az alkotó sem tudja utasítani a sztárokat, hogy csókolják meg egymást. Általában azon színészek, akik rendelkeznek kellő profizmussal megteszik, még a kezdők nem hajlandóak rá, de még így is vannak kivételek.

Vannak köztük olyanok, akik még véletlenül sem szerettek volna közelebb kerülni egymáshoz, így ha működött is a kémia, nem vállalták be. Arra is van számos példa a sztárvilágban, hogy a filmben legjobb barátokat alakító színészek a valóságban abszolút nem kedvelik egymást.

Nézzük kik azok, akik visszautasították! Az ok egyszerű, a csókot azért nem akarták vállalni, mivel eddig sem kedvelték egymást, és a filmvásznon sem akartak hamis látszatot kelteni egy szerelmes jelenetben és persze olyan is vannak, akik a valóságban nagyon jóban vannak, mégsem vállalták be.

A csók vagy annak látszata a rendezőn, és a megfelelő kameraálláson múlott, és nem számított, hogy egyesek nem akarták elvállalni filmbéli partnerükkel.  Egy profi rendező képes áthidalni a felmerülő problémákat.

Nézzük kik voltak ezek a sztárpárok:

Lindsay Lohan és Charlie Sheen,

Will Smith és bármely másik férfi,

Brad Pitt és Cate Blanchett,

Kate Winslet és Leonardo Dicaprio,

Sadie Sink és Caleb McLaughlin,

Samuel L. Jackson és bármely másik férfi,

Thandie Newton és Gerard Buttler,

Vanessa Hudgens és James Franco,

valamint Denzel Washington és Julia Roberts.

<