Hír és közéleti magazin

Így hívják a Star Wars 7 karaktereit és gépeit

Két héttel az előzetes közzététele után, az alkotók újabb részleteket árultak el a jövőre mozikba kerülő Star Wars-részről.

Vicces, a 70-es éveket idéző kártyákat imitáló képeken tette közzé a Lucasfilm az új Star Wars-rész karakterek nevét. A képekhez kis jellemzések is jártak az Entertaiment Weekly oldalán. Így kiderült, hogy a focilabdára emlékeztető droidot például BB-8-nek hyvják, és R2-D2-hoz hasonló barátságos, de kritikus szerepe lesz a filmben.

BB8 Star Wars 7

Az előzetesben X-szárnyúban látható karaktert Poe Dameronnak hívják.  Az ígéretek szerint Poe az egyik legérdekesebb új karakter lesz, hiszen az Erő sötét és jó oldalának határán fog mozogni.

Poe Dameron in Star Wars 7

Ő itt Rey, akiről még mindig nem sokat tudni. A rajongók persze már a családfáját kutatják, de még mindig a sötétben tapogatóznak.

Rey in Star Wars 7

A mémek ezrét szülő, kereszt-alakú fénykarddal feltűnő alakról még ennyivel is kevesebbet lehet tudni, hiszen az ő esetében még az sem ismert, melyik színész kapta ezt a szerepet. A nyilvánvalóan negatív karakter neve Kylo Ren lesz, és az eddigi spekulációk szerint a története hasonló lehet Luke Skywalkeréhez, aki a Csillagok háborújában nagy utat járt be, és gazdálkodóból vált Jedi-lovaggá. Csakhogy Ren esetében a végállomás az eddig látottak alapján a sötét oldal lesz.

Kylo Ren in Star Wars 7

A John Boyega által alakított Finn lesz a hírek szerint a történet főhőse. Poe Dameronnal ellentétben a rossz oldalról keveredik át az Erő jó oldalára.

Finn in Star Wars 7

A rohamosztagosokat még annak sem kell bemutatni, aki egy jelenetet nem látott a Star Wars-ból.

Stormtroopers in Star Wars 7

Az X-szárnyúak már felvették az alakzatukat.

X-Wings in Star Wars 7

És valószínűleg a Millennium Falconról sem hallott még senki.

The Millennium Falcon in Star Wars 7