Így lett a Drága örökösök Ökörapátijából a Keresztanyunak otthont adó Makkosszállás

-

Márciusban írtuk meg, hogy leállt a Drága örökösök forgatása a koronavírus-járvány miatt, majd júliusban számoltunk be arról, hogy ismét elindult a sorozat forgatása, amelynek felvételeiből már nem volt sok hátra, így július végére végeztek is.

Ehhez képest a Fókusz tegnapi riportjában azt mondták, hogy már tavasszal befejeződött a Drága örökösök forgatása, ami ugye így ebben a formában nem helytálló, legalábbis nem cseng egybe a sorozatnak otthont adó csatorna korábbi közleményeivel.

Valószínűbb, hogy úgy szerettek volna fogalmazni, hogy az Ökörapáti díszletben végeztek tavasszal a forgatással, hiszen mint az a nézőknek is feltűnhetett az utolsó, valószínűleg már júliusban felvett részekben már nyoma sincs a korábbi Ökörapáti-helyszíneknek.

Valami nagyon megváltozott a Drága örökösökben

A Szappanos-ház, a kocsma, a panzió, a faház és a kisbolt helyett látszólag alternatív megoldásokat alkalmaztak az utolsó részek forgatása során: a faházban lakó Ibolya egy hotelbe költözött, az Ökörapáti panzió helyett egy étteremben vannak, a szereplők egy bevásárlóközpontban vásárolnak be a kisbolt helyett, még a legutóbbi rész nagy részét a Szappanos-család tagjai egy melléképületben töltötték.

A Fókusz stábja ott volt, amikor a Szappanos Tibit megformáló Lengyel Ferenc először nézhette meg az átépített, Ökörapátiból Makkosszállássá lett települést, amely a Keresztanyu címet viselő sorozat otthona lesz.

A Fókusz felvételéből az is kiderült, hogy az egykori Ökörapáti nagyon megváltozott, sokkal gazdagabb lett a környezet, sőt még aszfaltutat is kapott.

Kapcsolódó

A Keresztanyu sorozat 14. részében

A Keresztanyu sorozat ma adásba kerülő 14. része a A kutya meg a macska címre hallgat.

Újabb Drága örökösök szereplő bukkan fel a Keresztanyuban

Az RTL Klub Keresztanyu sorozat tovább folytatja a Drága örökösök megidézését, ezúttal egy újabb szereplővel.

A Keresztanyu sorozat 13. részének előzetese

A Keresztanyu sorozat ma adásba kerülő 13. része az Elfogatóparancs címre hallgat.

Nem zuhant be a Keresztanyu nézettsége, de volt hogy a Doktor Balaton megverte

A 2. heti nézettségi adatokat böngészve úgy tűnik, hogy a Keresztanyunak sikerült megtartania Doktor Balatonnal szembeni előnyét.

Most a címlapon

VV Renátó: Szánom-bánom

VV Renátó a ValóVilág 10 legnagyobb szavazatkülönbségével esett ki a műsorból, de még mindig keresi ennek okait.

Poszteren Godzilla és Kong összecsapása

Hétvégén érkezik az előzetes a Godzilla vs. Kong mozifilmhez, amely márciusban egyszerre kerül majd a mozikba és az HBO Max streaming-szolgáltatás videótárába.

VV Merci szerint úgy néz ki, mint egy csöves

VV Merci eléggé kiakadt a saját külsejétől, szerinte ugyanis úgy néz ki, mint egy csöves.

A Keresztanyu sorozat 15. részében

A Keresztanyu című sorozat ma adásba kerülő 15. része A besurranó címre hallgat.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet