Így válik Gáspár Győzőtől Bea asszony

Kedvencem az, amikor egy bulvárportál egyik nap hozzánk hasonlóan felhívja a figyelmet arra, hogy mekkora kamuverekedés zajlott le a Frizbi eheti adásában, majd az azt követő napon, vagyis ma arról ír – szintén egy TV2-es műsor alapján, hogy “El akar válni Gáspár Győzőtől Bea asszony”.

gasparcsalad

Ennek több oka is van, különösen három:

A címadás: mert hát ugye többen klikkolnak arra, hogy “Bálint Antóniát is megbaszta”, mint arra, hogy “Bálint Antónia kisebb áramütést szenvedett”.

A köz-(divat)utálat: Ha mindenki utálja Hajdú műsorát, akkor utáljuk mi is és égessük jól le. Ha megnézitek nem igazán írtak arról sehol, hogy botrány a Frizbiben, sokkal inkább röhögött mindenki (mi is) azon, hogy mekkora kamu volt.

A kapcsolatok: Meg nem nevezett portál(ok)nak egyszerűen érdeke egy-egy ilyen PR szagú cikk közzététele. Sok ilyen van, az átlag olvasó nem is gondolná, hogy napi szinten 2-3 fizetett bulvárcikk is felbukkan egy-egy lapban, vagy portálon, de erről majd egyszer.

Na de a lényeg, hogy az Édes Életben éktelen haragra gerjedt Bea asszony, amikor bebizonyosodott, hogy Győző megcsalta. Bea ököllel esett a férjének, majd meg akarta fojtani, végül leköpte. Mindeközben válogatott szitkokat szórt Győzike fejére, aki csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy az illető budapesti.

“Hogy a rák egye ki a szívedet! A Jóisten küldjön neked meghívót, ami mellé szól” – üvöltött Bea asszony Győzővel a kocsiban, miközben Zsolti jóváhagyása jeléül egyetértően bólogatott. – “Most megfojtalak, úgyis kesztyű van rajtam!” – folytatta Bea, aki hiába tudakolta, ki a szóban forgó nő, Győző csak annyit árult el, hogy budapesti, mire felesége arcon köpte.

Győzike testvére, Zsolti maximálisan igazat ad Beának.

“A Beával teljesen egyetértek. Ott amit ő lenyomott, én is ezt csináltam volna, csak jobban a fejit kellett volna ütni, arra kellett volna neki odafigyelni. Vagy a szemit ütni, hogy ne lásson legalább kilenc és fél napig” – foglalta össze tanácsait Zsolti.

Bea asszony azt is kilátásba helyezte Győzikének, hogy kiteszi a házból egy szál alsógatyában. Győző nem mentegette magát.

“Jaj, drága istenem, olyan volt, mintha földrengés lett volna. Ütött az hátulról. De mikor oszt elsírta magát szegény, akkor én is éreztem, hogy én egy szemétláda vagyok, egy gazember. egy gazember vagyok, igen, egy gazember” – vallotta magáról Győző, Bea asszony pedig kilátásba helyezte, hogy kirakja férjét, aki semmit nem vihet magával.

Ugye milyen hihető?

Szólj hozzá