vasárnap, január 24, 2021

Indul a Holnap Tali! című tévésorozat hatodik évada

-

Az M2 Petőfi TV sorozat már a hatodik évadát tapossa. Szinte hihetetlen.

Derék Bence színész, a sorozat egyik főszereplője elmondta: újdonság lesz, hogy a nézők ezentúl egymás után két darab 25 perces részt láthatnak majd péntek esténként. “Így izgalmasabb és sűrűbb lesz az egész” – jellemezte az egy elképzelt budapesti gimnázium diákjairól szóló sorozat Somája.

Elmondta, hogy a jövőben is lesznek ismétlések, valamint extra tartalmakat töltenek fel a holnaptali.hu oldalra. A sorozat honlapján hétfőtől csütörtökig többek között különleges kis részek láthatóak majd arról, mi történt a nagy epizódokban, valamint a különböző karakterekkel vicces jeleneteket és bakiparádét is találhatnak az érdeklődők.

Derék Bence a sorozat új évadának történéseiről szólva elárulta, hogy lesznek új szereplők, de olyan régi színészek is feltűnnek majd, akik egy ideig nem szerepeltek a történetben.

A színész, aki a sorozat legelső forgatási napja óta tagja a stábnak, úgy vélte, a műsorban szép utat jártak be, sokat fejlődtek, mára már egy egészen más széria látható az M2-n, mint ami a kezdetekben volt.

Mint mondta, a film készítése során törekszenek arra, hogy a lehető legszélesebb karakterpalettát vonultassák fel, hogy minél több gyerek találjon a szereplők között olyat, akivel azonosulni tud.

Szőke Olivér színész, a Holnap Tali! Danija a műsorban arról beszélt, hogy a fiatalos közeg miatt nagyon közvetlen a hangulat a forgatások idején. “Nem is érzem, hogy dolgozom, olyan mint egy jó buli” – mondta a színész, aki a jövő hét szerdától az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorának házigazdájaként is látható majd a képernyőn.

Kapcsolódó

És te hallottad már énekelni a Drága örökösök Stefijét?

A Drága örökösök Stefijét alakító Kiss Anna Laura nem csak szépségével, de a hangjával is elbűvöli a rajongóit.

Ma megérkezik a HAP AND LEONARD 3. évada

A Hap and Leonard harmadik évada Joe R. Lansdale „The Two-Bear Mambo” című regényén alapul.

Folyatódik a Rejtelek a Coolon!

Január 25-tól vadonatúj részekkel érkezik a Rejtjelek (Blindspot) című sorozat a Coolra. A 22 epizódból álló harmadik évad 18 hónappal...

Kiszivárgott mikor érkezik a WESTWORLD 2. évada

Bár az HBO továbbra is hét lakat alatt tartja a premier időpontját, úgy tűnik, hogy a franciaországi partnerüknek, az...

Most a címlapon

Újabb Black Mirror-rész válik valósággá

A Microsoft szabadalmat nyújt be az elhunyt embereket imitáló csetrobotok létrehozására

Így készült a Keresztanyu sorozat zenéje

Rengeteg munkát pakoltak a Keresztanyu című magyar sorozat zenéjébe.

ValóVilág 10: VV Vivi megy párbajozni

A kiválasztás során Bálint, Fru, Robi és Moh Vivire; Vivi Frura, Merci Virágra, Virág Mercire, Dani pedig Mohra tette a jelét.

Befutott a The Walking Dead alkotójának új animációs sorozata

Invincible címen az Amazonra érkezik Robert Kirkman új animációs sorozata, amelyben több The Walking Dead-szereplő is munkát vállalt.

A Hírstart ajánlata