Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Ingyen beszerezhető a GTA 5

Az Epic Games Store ingyen osztogatja a nagy sikerű Grand Theft Auto 5-öt, minden idők egyik legnagyobb videojátékos bestsellerét.

Az eddigi talán legnagyobb dobásával állt elő a másfél éve folyamatosan ingyenjátékokat osztogató Epic Games Store digitális számtógépes játékbolt, magyar idő szerint 2020. május 21. délután 5 óráig bárki ingyen és örökre hozzáadhatja a felhasználói fiókjához a Grand Theft Auto V-öt.

A múlt héten már sejthető volt, hogy valamiféle nagy dobással készül az Epic, hiszen a szokásától eltérően nem volt hajlandó leleplezni az e heti ingyenjátékának a címét, ilyesmit utoljára a Batman: Arkham-játékok osztogatásakor tett.

Ettől függetlenül jó eséllyel senki sem számított rá, hogy egy mai napig jól fogyó GTA V-öt fogja osztogatni. Az Epic Games ajándékával egyébként nagyjából 10 ezer forintot spórolhatunk, így ár-érték arányban ez lehet az eddigi legjobb Epic akció. Mikor az akció élesedett, a vásárlók annyira leterhelték az Epic oldalát, hogy összeomlott, így lehet, hogy várni kell majd egy kicsit. Nem kell aggódni, az akció május 21-ig tart.

A Grand Theft Auto 5-ben három, nagyon eltérő karaktert irányíthatnak a felhasználók, a sorozatra jellemző szabadsággal és brutalitással, de az elődöknél lényegesen nagyobb, szebb környezetben.

Ez is érdekelhet:
<