Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Ingyenes beszerezhető a Civilization VI

Az Epic Games Store-ban egy hétig szerezhetjük be ingyen a Civilization VI című stratégiai játékot.

Az Epic Games Store mostani játékosztogatásos akciója a körökre osztott stratégiai játékot érinti, ez jövő hét csütörtök estig szerezhető be az Epic piacterén.

A legendás játéktervező, Sid Meier ötletéből megszülető Civilization körökre osztott stratégiai játék, amelynek játékosai olyan birodalmak létrehozásán munkálkodnak, amely kiállják az idők próbáját. Légy a világ vezetője: hozd létre és irányítsd saját civilizációdat a kőkorszaktól a digitális korig! Uralkodj a történelem legkiválóbb vezetőinek kortársaként, miközben hadat viselsz, diplomáciai kapcsolatokat építesz, fejleszted néped kultúráját, és a valaha látott leghatalmasabb civilizációt építed.

A Civilization VI jóvoltából új módon formálhatod a játék világát: a városok folyamatosan terjeszkedhetnek a térképen, a technológiai és kulturális kutatások új lehetőségeket teremtenek, magas rangú kortársaid pedig saját céljaik megvalósításán dolgoznak történelmi szerepüknek megfelelően, miközben az ötféleképpen megszerezhető győzelem eléréséért versengtek egymással” – olvasható a játék leírásában.

<