Ingyenes KRESZ-vizsgát tehetnek a cseden, gyeden és gyesen lévők

-

Ingyenes vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt a csed-, gyed-, gyes-ellátásban részesülők és a húsz év alatti fiatalok – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára kedden Mogyoródon, a Groupama tanpályánál.

Novák Katalin emlékeztetett, hogy július 1-seje óta a húsz év alatti fiatalok ingyenes KRESZ-vizsga lehetőségét kiterjesztették a cseden, gyeden és gyesen lévőkre.

A Groupama Biztosító ehhez kapcsolódóan ajánlotta fel, hogy a húsz év alattiak és a kisgyermekesek ingyenes vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt – tette hozzá. 420 embernek ingyenes tréninget biztosítanak.

Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkár ismertette, hogy 2018. július 1. óta több mint 56 ezer húsz év alatti fiatal igényelte vissza a KRESZ-tanfolyam és -vizsga árát.

Kapcsolódó

Megszületett a Joób család 11. gyermeke – a sportoló apuka 38 éves

Joób Márton háromszoros kenu-világbajnok immár nem 10, hanem 11 gyermek édesapja. Mindössze 38 éves, de már ekkora a családja. Jordán májusban jött a világra.

Katy Perry: Pár éve nem állt távol tőlem az öngyilkosság gondolata

Katy Perry egy rádióban adott interjúban beszélt életének azon szakaszáról, amikor az öngyilkosság gondolata is megfordult fejében, mert úgy érezte, hogy karrierje és magánélete is mélyponton van. Arról is mesélt, hogy milyen nehéz időszakon van túl és az öngyilkosság felmerülésének miértjeit is elárulta.

Egy pisszenést se! – Hang nélkül filmkritika

John Krasinski "csendhorrorja" az idei esztendő eddigi legfélelmetesebb mozija.

Az első albán horror: Bloodlands előzetes

Mi mikor fogunk ilyet csinálni?

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet