Hír és közéleti magazin

Ingyenesen letölthető PC-re a WORLD WAR Z

Az Epic Games Store ezen a héten 3 játékot ad ingyen.

Elérhetővé váltak az Epic Games Store digitális számítógépes játékáruház legújabb ingyenes játékai, azonban a cég váratlan húzással élve az eddig megszokott kettő helyett most három játékot ad ingyen a játékosoknak.

Ráadásul az extra játék a tavaly bemutatott World War Z, amelyet tavaly mutattak be és amely az alapjául szolgáló regényekhez (és a filmhez) hasonlóan a zombiapokalipszis idején játszódik. A játék eredetileg négyjátékos, de ha egyedül játszunk, akkor a másik 3 játékost egy szimulátor helyettesíti. A Z világháború új történetvonalakat és karaktereket fedez fel a világ minden tájáról feszült, lenyűgöző, félelmetesen izgalmas küldetésekben, amelyeket kifejezetten a modern számítógépek számára készítettek.

A másik két játék a szürreális világban játszódó Figment akció-kalandjáték, amelyben egy zenével, humorral és többrétegű narratívával teli egyedülálló univerzumot fedezhetünk fel, továbbá az elég szabadszájú Tormentor×Punisher, amely egy felülnézetes lövöldözős játék, amiben démonokkal kell megküzdenünk.

Az akció április 5-ig tart.