Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Into the Badlands: Március 25-től érkezik a mindent eldöntő 8 epizód

Az Into the Badlands történetét lezáró nyolc epizóddal visszatér a sorozat, melynek a televíziós piac talán leglátványosabb és legszebb harcművész-jeleneteit köszönhetjük.

2018-ban nyolc epizódot már láthattunk az Into the Badlans harmadik évadából, amely pont elég volt ahhoz, hogy még jobban felkeltse az érdeklődést a folytatás iránt. 2019. március 25-től a történetet lezáró nyolc rész vár ránk az AMC-n.

Az Into the Badlands utolsó fejezete onnan folytatódik, hogy a leláncolt Bajie (Nick Frost) figyelmeztette Sunny-t (Daniel Wu), hogy nem bízhat a Zarándokban (Bebou Ceesay). A főhős, akinek gyermeke élete a tét, tépelődik, segítsen-e a Zarándoknak felnyitni a Meridián Termet. Mindeközben M.K. (Aramis Knight) nehezen tér magához abból, hogy megtudta, Sunny ölte meg az anyját, és bosszúvágy hajtja. Az Özvegy (Emily Beecham) – akit a Mester (Chipo Chung) elrabolt – kénytelen szembenézni múltjával. Lydia (Orla Brady) a csatatéren az életét kockáztatta Moonért (Sherman Augustus), ám most az ő élete van veszélyben és Moon szeretné megmenteni őt a haláltól. Az utolsó részekben mélyre temetett titkokra derül fény, új szövetségek köttetnek, és a történet egy epikus, mindent eldöntő csatával zárul le.

Az AMC Studios saját gyártású sorozatát megalkotó Alfred Gough és Milles Millar executive producerei, showrunnerei és írói is az Into the Badlands-nek. Executive producer továbbá a két Oscar-jelölt producer, Stacey Sher és Michael Shamberg, illetve David Dobkin, Stephen Fung, Michael Taylor, Karen Richards, Paco Cabezas és a főszereplő Daniel Wu.

Into the Badlands: 3. évad, 9. epizód: március 25-én 23 órától az AMC-n.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<