Ismerd meg közelebbről a Házasodna a gazda 4. évadának gazdáit

Április 10-én, szombat este 21:05-től az RTL Klubon 3 nő és 5 férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője.

A televíziós premier előtt, pedig már április 2-től a műsor hivatalos felületén láthatóak a gazdák kisfilmjei. Így azoknak, akik tűkön ülve várják, hogy megismerhessék az idei gazdákat, nem kell április10-ig várniuk. Április 2-tól pedig már jelentkezni is lehet a az oldalon azoknak a nőknek és férfiaknak, akik úgy gondolják, méltó társai lennének a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak.

Ismerd meg Gergő gazdát!

Fiatal, jóképű, humoros és megnyerő. Gergő mesébe illő élete már önmagában felér egy csodával. Az igaz szerelem, a hetedhét országra szóló lakodalom és a „boldogan élnek, míg nem halnak” rész csak ezután következik. A királyfi ezúttal tényleg lóháton érkezik!

 

Ismerd meg Pista gazdát!

Pista vérbeli, hagyományos magyar gazda. Nem kenyere a mellébeszélés: őszinte, egyenes, tisztességes ember. Ami a szívén, az a száján. Életében feltűnt már néhányszor a szerelem, mégis évek óta magányos. Minden vágya, hogy társat találjon egy olyan nő személyében, aki nemcsak elfogadja, de szereti is a tanyasi életmódot.

 

Ismerd meg Gabi gazdasszonyt!

Gabi pont olyan férfi keres, mint amilyen ő nőben. Jólelkű, életrevaló és megbízható. Urak, itt a lehetőség, hogy újra napfényt vigyenek a gazdasszony életébe!

 

Ismerd meg Klára gazdasszonyt!

Klára a jég hátán is megél. Határozott, céltudatos, viszont ha kapcsolatról van szó, akkor nem ő szeretné hordani a nadrágot. Az igaz szerelmet keresi, egy olyan férfit, aki mellett igazán nőnek érezheti magát.

 

Ismerd meg Viki gazdasszonyt!

Ha valakire, akkor Vikire pontosan illik az alábbi jelző: kívül kemény, belül lágy. Viki egy céltudatos nő, aki jól tudja, hogy mit akar az élettől: boldoggá válni egy olyan társ mellett, akire felnézhet és támaszkodhat, aki megérti, elfogadja, és egyenlő partnernek tekinti őt.

 

Ismerd meg Zoltán gazdát!

Zoltán első blikkre egy marcona embernek tűnhet, de ez csak a felszín. Belül egy érző szív rejlik és csupán csak egy dologra vár, ami nem más, mint a szerelem.

 

Ismerd meg Zoli gazdát!

Túlzás nélkül állítható, hogy igazi ritkaság a Zoli gazdához hasonló lelkitárs. Ha egy késő esti romantikus film közben nemcsak a popcornon, hanem a papírzsepin is szívesen osztoznál, akkor ne habozz!

 

Ismerd meg Dávid gazdát!

Dávid egy dolgos, hagyománytisztelő, mégis modern és szeretetteljes férfi, akinek az életéből mindössze egyetlen láncszem hiányzik, ami nem más, mint a szerelem.