Ismét forog a Drága örökösök 4. évada

-

A karantén után újraindultak a Drága örökösök befejező évadának forgatásai, a stáb és a színészek pedig hatalmas lelkesedéssel kezdtek bele a munkába!

Ezekre a kérdésekre várjuk a választ a Drága örökösök 4. évadában

A sorozat negyedik évadának forgatása január elején kezdődött, majd márciusban állították le a munkálatokat a koronavírus-járvány miatt. Akkor azt írták, hogy a negyedik évad a tervek szerint a 2020-21-es szezonban kerül képernyőre, de arról még nincsenek információk, hogy a jelenlegi körülmények miatt számíthatnak-e a nézők csúszásra.

Korábban megkérdeztük az RTL Klubot, hogy igaz-e azon értesülésünk, hogy a szeptemberi premiert a jelenlegi körülmények között is tartani tudják, akkor azt mondták időben tájékoztatni fogják a nézőket arról, hogy mikor kerül a sorozat folytatása a képernyőre.

Frissítve: Mégsem kell olyan sokat várnunk a Drága örökösök 4. évadára?

A Drága örökösök háza táján egyébként a kényszerű leállás alatt is zajlott az élet. Távozott az egyik producer, Szabó Zsolt ugyanis a nagy botrányokkal övezett Mintaapák című sorozat vezetését vette át, de szintén a TV2 sorozata igazolta le a Drága örökösökben Szappanos Kata volt szerelmét, Robit alakító Makranczi Zalánt is.

A szünetben az is kiderült, hogy a Drága örökösök sorozatot készítő Hámori Barbara egy új napi sorozatot készít az RTL Klubnak, ebben jó eséllyel több olyan színészt is láthatunk majd, akik a Drága örökösökben lopták be magukat a nézők szívébe.

Drága örökösök 4. évad forgatás

A Drága örökösök 3. évadában egyébként rengeteg híresség felbukkant, de hatalmas fordulatokban és szexis pillanatokban sem volt hiány, így érthető, hogy a rajongók ki vannak éhezve a sorozat folytatására.

A Drága örökösök visszatérésére egyébként óriási szüksége van az RTL Klubnak, ugyanis amióta a sorozat lekerült az RTL Klub képernyőről, tulajdonképpen csak a Mellékhatás című sorozatuk tudta felvenni a versenyt a TV2 műsoraival.

Kapcsolódó

A Keresztanyu sorozat 16. részében

A Keresztanyu sorozat ma adásba kerülő 16. része a Rajtaütés címre hallgat.

A Keresztanyu sorozat 15. részében

A Keresztanyu című sorozat ma adásba kerülő 15. része A besurranó címre hallgat.

Elkezdődött a Nagykarácsony, Tiszeker Dániel új filmjének forgatása

A film főszereplője Arnold, a többszörösen kitüntetett tűzoltó, akinek egy balul elsülő romantikus lánykérés következtében összeomlik az élete.

A Keresztanyu sorozat 14. részében

A Keresztanyu sorozat ma adásba kerülő 14. része a A kutya meg a macska címre hallgat.

Most a címlapon

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A szakértő szerint VV Renátót emberi méltóságában sértette meg az RTL

Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport alapítója, Mérő Vera korábban is többször foglalkozott már a ValóVilág10-zel.

Jön az Eufória különkiadásának 2. része

A tervezetthez képest 2 nappal korábban, már holnap (január 23-án) elérhető lesz az Eufória különkiadás 2. része, amely ezúttal Jules-ra (Hunter Schafer) fókuszál.

A Hírstart ajánlata