Ismét forog a Drága örökösök 4. évada

A karantén után újraindultak a Drága örökösök befejező évadának forgatásai, a stáb és a színészek pedig hatalmas lelkesedéssel kezdtek bele a munkába!

Ezekre a kérdésekre várjuk a választ a Drága örökösök 4. évadában

A sorozat negyedik évadának forgatása január elején kezdődött, majd márciusban állították le a munkálatokat a koronavírus-járvány miatt. Akkor azt írták, hogy a negyedik évad a tervek szerint a 2020-21-es szezonban kerül képernyőre, de arról még nincsenek információk, hogy a jelenlegi körülmények miatt számíthatnak-e a nézők csúszásra.

Korábban megkérdeztük az RTL Klubot, hogy igaz-e azon értesülésünk, hogy a szeptemberi premiert a jelenlegi körülmények között is tartani tudják, akkor azt mondták időben tájékoztatni fogják a nézőket arról, hogy mikor kerül a sorozat folytatása a képernyőre.

Frissítve: Mégsem kell olyan sokat várnunk a Drága örökösök 4. évadára?

A Drága örökösök háza táján egyébként a kényszerű leállás alatt is zajlott az élet. Távozott az egyik producer, Szabó Zsolt ugyanis a nagy botrányokkal övezett Mintaapák című sorozat vezetését vette át, de szintén a TV2 sorozata igazolta le a Drága örökösökben Szappanos Kata volt szerelmét, Robit alakító Makranczi Zalánt is.

A szünetben az is kiderült, hogy a Drága örökösök sorozatot készítő Hámori Barbara egy új napi sorozatot készít az RTL Klubnak, ebben jó eséllyel több olyan színészt is láthatunk majd, akik a Drága örökösökben lopták be magukat a nézők szívébe.

Drága örökösök 4. évad forgatás

A Drága örökösök 3. évadában egyébként rengeteg híresség felbukkant, de hatalmas fordulatokban és szexis pillanatokban sem volt hiány, így érthető, hogy a rajongók ki vannak éhezve a sorozat folytatására.

A Drága örökösök visszatérésére egyébként óriási szüksége van az RTL Klubnak, ugyanis amióta a sorozat lekerült az RTL Klub képernyőről, tulajdonképpen csak a Mellékhatás című sorozatuk tudta felvenni a versenyt a TV2 műsoraival.

Szólj hozzá