Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Isten éltessen Jeffrey Dean Morgan! Íme Negan legnagyobb jó cselekedetei

Ma ünnepli 54. születésnapját a The Walking Deadben Negant alakító Jeffrey Dean Morgan. A tiszteletére összeszedtük Negan legnagyobb jó cselekedeteit, merthogy gazfickó létére volt már jó pár.

01 of 5 Carl nem meggyilkolása

Kezdjük ott, hogy a 7. évad 1. részét követően, amikor Lucille lesújtott Abrahamre és Glennre, mi sem gondoltuk volna, hogy valaha is elkészülhet egy ilyen lista. Pedig Negan már gazemberként sem volt velejéig gonosz. A meggyilkolására indult és tényleg az életére törő Carlt például előbb biztonságosan hazaengedte, majd később még túlélési praktikákat is tanított neki. Kicsit sajnáljuk is, hogy Carl és Negan képregénybeli különleges kapcsolata Carl halála miatt nem bontakozhatott ki rendesen.

02 of 5 Judith megmentése a viharban

Nem csak Carlt, de Judithot is hamar a szívébe zárta. Persze Judith a szókimondóságával sokkal inkább hasonlít Neganre, mint a sokszor hallgatag apjára. Egy alkalommal még az életét is kockáztatta azért, hogy megtalálja a viharban elkeveredett Judithot, pedig akkor még rab volt. Nagyon úgy tűnik, hogy Judith és Negan kapcsolata teljesítheti be azt, amit Carllal már nem tudnak összehozni, különösen most, hogy Michonne elment.

03 of 5 Lydia megmentése

Nem csak Rick gyerekeit, de egy harmadik kölyköt, ráadásul Alpha gyerekét is megmentette, amikor a 10. évad 4. részében Lydiára rátámadt néhány alexandriai fiatal. Ráadásul ez akkor volt, amikor már kezdték elhinni róla, hogy akár a közösség tagja is lehet. Negan ismét közellenséggé vált, de megmentett egy életet.

04 of 5 Az ismeretlen nő és gyermeke védelme

A 10. évad 5. részében is jól cselekedett amikor megmentett egy idegen nőt és annak gyermekét. Az epizód végül tragédiával zárult, ezzel együtt leginkább ez a rész volt, ami megmutatta, hogy ez a Negan, már nem az a Negan, aki elvárja, hogy behódoljanak neki. Nem csak az őt példaképnek tekintő Brandon leszerelése volt jó példa erre, de az is, hogy nem olyan embereket mentett meg, akiket már ismert, hanem teljesen idegeneket, vagyis véletlenül sem a látszat kedvéért tette.

05 of 5 Alpha lefejezése

És persze igazán friss élmény, hogy Negan a Suttogók közé szivárogva – Carol utasítására – megölte a sorozat történetének legveszedelmesebb gonoszának számító Alphát. És azt se feledjük, hogy eközben és közvetlen ezután – bár ha kevésbé epikus módon is, de – Negan megmentette Aaron és Daryl életét is a Suttogóktól.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<