szerda, január 27, 2021

IT: PART TWO – Persze, hogy elkészül az AZ folytatása

-

Igaz ezt a stúdió a kezdetektől így tervezte, de most az is kiderült, hogy már fel is kérték Gary Dauberman forgatókönyvírót a 2. rész megírására.

A meg nem határozott gonosz – AZ filmkritika

Az Annabelle filmeken is dolgozó Dauberman Chase Palmer és az Az rendezői székéből végül távozó Cary Fukunaga forgatókönyvének felturbózása után most egyedül veselkedhet neki a folytatásnak, amely a hírek szerint majd 30 évvel később játszódik majd az első filmhez képest, vagyis a Vesztesek felnőttként is leszámolnak majd az őket rettegésben tartó entitással – akár csak a regényben.

A folytatás, avagy a Chapter Two (Második fejezet), produceri munkáit ugyancsak Barbara Muschietti, Roy Lee, Dan Lin, Seth Grahame-Smith és David Katzenberg végzik.

A New Line Cinema és a héten a mozikba került AZ-t végül megrendező Andy Muschietti azonban még nem állapodtak meg a folytatásról, aminek nyilvánvalóan anyagi okai vannak, hiszen a Mama című horrorral Hollywoodba betörő Muschietti korábban már kifejezte elköteleződését a folytatása felé is – igaz azóta felkérték egy Drakula előzményfilm megrendezésére is, amely a Paramount projektje lesz, illetve ő vette át Scott Derrickson helyét a Locke & Key sorozat showrunneri székében, amelyet nem mellesleg Joe Hill, vagyis Stephen King fia készít a Hulunak.

Az ázsióját a napokban jelentősen megnövelő Muschiettinek ráadásul még ott van a Shadow of the Colossus címet viselő fantasztikus film is a bakancslistáján, márpedig a New Line-nak nagyon nem mindegy, hogy mikor állhatnak neki a folytatásnak.

Egyrészt, az AZ 2. részét 2019-ben tervezik bemutatni, hiszen minél hamarabb ütnék az igencsak meleg vasat (60-70 milliós nyitóhétvégét jósolnak a filmnek), másrészt meg felnőttkor és ezzel felnőtt színészek ide vagy oda, szinte biztos, hogy számíthatunk majd flashbackekre és új gyerekkori jelenetekre, márpedig a mostani filmben szereplő gyerekszínészek 2-3 év alatt rengeteget nőnek, nőhetnek.

Az Vesztesek klubja

Kapcsolódó bejegyzések

Még egy Batman! Christian Bale is szerepelni fog a The Flash mozifilmben!

Minden jel arra mutat, hogy a 46 éves Christian Bale újra Gotham lakosságát védelmezi majd, méghozzá a DC következő, 2022 nyarán érkező The Flash (A Villám) című filmjében, Ezra Miller mellett.

Egy horrorikont is megidéznek A mi kis falunk 5. évadában

Újabb meglepetés A mi kis falunk 5. évadában, de ennek Baki nem örül annyira. Mit akar a bohóc Pajkaszeg állatorvosától és a közmunkástól?

The Flash: Ez az oka annak, hogy Ben Affleck visszatér Batman szerepében

A 2022-ben érkező The Flash mozifilmben ismét láthatjuk Ben Afflecket, Bruce Wayne vagyis Batman szerepében.

Három különböző Batman megjelenésére számíthatunk a következő két évben

Három generáció Batmanje jelenhet meg a következő 1-2 évben a DC univerzumában.

Friss

Éjszakai vadász: Hajsza egy sorozatgyilkos után sorozatajánló

13 rendbeli gyilkosság, 5 gyilkossági kísérlet, 11 rendbeli nemi erőszak és 14 betörés. Ez Richard Ramirez, az Éjszakai vadász.

Tetthely: A Cecil Hotel – A Netflix dokumentumfilmen dolgozza fel Elisa Lam rejtélyes halálát

A Los Angeles-i Cecil Hotel sorozatgyilkosok lakóhelyeként és gyilkosságok helyszíneként vált híressé, és sokak számára Los Angeles leghalálosabb szállodájaként ismert.

F1-es maffiafilmet készít a Netflix

Robert de Niro és a legújabb Star Wars-trilógiából ismert John Boyega lesznek a főszereplői a Netflix a Formula-1 világát is érintő gengszterfilmjének, a The Formula-nak.

Hugh Grant szerepet kaphat Guy Ritchie új filmjében

Az Úriemberek után újabb Guy Ritchie filmben kaphat szerepet Hugh Grant.

A Hírstart ajánlata