Itt a Creed II előzetese

-

Fiúk küzdenek az apák becsületéért.

Ryan Coogler igazi rajongóként állt Rocky Balboa bölcs és kőkemény világához, hogy ezáltal megszülethessen az eredeti franchise előtt tisztelgő, de új utakat is lelkesen kereső Creed – Apollo fia. A 2015-ös produkció bevezetett egy remek új karaktert, megtanított néhány fontos dolgot az életről, és még Sylvester Stallone halhatatlan figuráját is izzadtságszag nélkül hozta vissza.

Most megérkezett a folytatás előzetese. Adonis Johnson, az egykori Apollo Creed fia ezúttal az amerikai bokszsport ősellensége, Ivan Drago (Dolph Lundgren is visszatér a propagandaszerepben) fiával száll szembe a ringben. Fenntartásokra adhat okot, hogy Coogler csak executive producerként vesz részt a produkcióban, viszont jó pont, hogy Sly írt a forgatókönyvbe.

A magyar premier november 29-én esedékes.

 

Kapcsolódó

Befutott a Végzet: A Winx Saga előzetese

A Végzet: A Winx Saga öt tündér felnőtté válását követi nyomon, akik az Alfea nevű mágikus, bentlakásos iskolába járnak a Másvilágban.

Megérkezett A nagy pénzrablás alkotójának új sorozata, a Túl a vörös kanapén első előzetese

A Túl a vörös kanapén középpontjában három prostituált áll majd, akik a stricijük elől menekülnek.

Flack előzetes Anna Paquinnal

Az Amazon Prime videóra érkezik a Flack címet viselő sorozat, amelynek főszereplőjét Anna Paquin alakítja majd.

Előzetest kapott Az űrsepregetők, ami 2021 első nagyszabású sci-fi-je

Jo Sung-hee (A farkasfiú) rendezésében érkezik a Netflixre a következő nagyszabású ázsiai sci-fi, Az űrsepregetők, amelyben hatalmas az univerzum, és tele van értékes szeméttel.

Most a címlapon

Anya Taylor-Joy és Thomasin McKenzie Utolsó éjszakája a Sohoban

Még mindig nincs pontos premierdátuma Edgar Wright új pszichológiai horrorjának, ami 2021 egyik leginkább várt filmje. Előzetesünk sincs még, de...

Dér Heni is jogi lépéseket tesz az internetes trollokkal szemben

Dér Heni az utóbbi időben egyre több gyűlölködő és negatív kommentet kapott, ezért úgy döntött, hogy Schobert Norbihoz hasonlóan jogi lépéseket tesz az őt vegzáló trollok ellen.

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének a testőre

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének testőre.

A Víziót alakító színész biztos volt benne, hogy vége a Marveles karrierjének

A Bosszúállók-filmekben Víziót alakító Paul Bettany biztos volt benne, hogy azért hívatja a Marvel-univerzum agytrösztje, hogy közöljék vele, ennyi volt.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet