Itt a felvétel arról, ahogy Benedict Cumberbatch Doctor Strange-ként besétál egy képregényboltba

-

Az eset még 2016-ban történt, amikor a rendező, Scott Derrickson megkérdezte Benedictet, hogy mit szólna egy kis magánakcióhoz. A válasz természetesen igent volt, a következő pillanatban a színész a legnagyobb természetességgel lépett be az ajtón, mintha csak farmerben és pólóban lenne, nem szuperhősjelmezben.

Mindenki arcára kiült a döbbenet, annak ellenére is, hogy akkor még nem került moziba a film, de az igazi rajongók persze tudták, hogy ki alakítja majd a széles vásznon a karaktert.

A történetet azért kapta fel a ajtó, mert az esetről eddig csak a bolt kamerájának köszönhetően láthattunk felvételt, azonban Derrickson most megmutatta Twitterén a stáb által készített eredeti videót.

Cumberbatch egyébként már jövőre visszavette volna a piros köpenyét, azonban a koronavírus járvány miatt a Doctor Strange in the Multiverse of Madness bemutatója 2021. november 5-ről 2022. március 25-re tolódott.

Kapcsolódó

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

Brie Larson konditermet épített otthon, hogy kigyúrja magát a Marvel Kapitány 2-re

Gal Gadothoz hasonlóan ő is brutális edzésekkel készül a szerepére, sőt még a saját otthonában is kialakított egy edzőtermet.

Megtorló lett a capitoliumi tüntetők jelképe?

Múlt héten tüntetők törtek be a Capitolium épületébe, számos rendőr megsérült, összesen öten pedig életüket vesztették a zavargások során.

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet