Filmek, sorozatok, kultúra

Itt A nagy pénzrablás-kihívás, nagyot megy a TikTokon

Nagyot megy a fiatalok körében igencsak népszerű TikTokon a világ jelenleg talán legnépszerűbb sorozata, a spanyol A nagy pénzrablás.

Persze nem meglepő, hiszen a sorozat jellegzetes motívumai önálló életet élnek lassan. A Ti Amo című Umberto Tozzi vallomás, a Bella Ciao című partizándal, a vörös kezeslábasok, a Dalí-maszkok és még a fene tudja mi vált lassan az ellenállás és a forradalom jelképévé, miközben a fiatalabb korosztály éppen azon dolgozik, hogy A nagy pénzrablás Raquel Murillo (Itziar Ituno) nevű rendőrégi felügyelőjének jellegzetes mozdulatsorát leutánozza.

Murillo ugyanis a stresszes helyzetek előtt villámgyorsan összetekeri a haját, majd egy tollat szúr bele, ami a képernyőn baromi egyszerűnek tűnik, de a valóságban valóban kihívást jelent – persze nem akkor kihívást mint nyelvvel megcsomózni egy cseresznyeszárat.

@theshilpashetty

#bellaciao fever !! My look for the day , Can u do it?? #trending #bingewatching #moneyheist #hair #cool #fyp

♬ Bella ciao – HUGEL Remix Extended – El Profesor

@m4midhuu

money heist style doesn’t work for me🙄#fy #moneyheist #hairstyle #fyp #foryoupage #foryou #trending #trend #canadа #tiktokindia #tiktok #naturelover

♬ Dream Guitar and Forest #7 – Guitar

@avalonrubi

if u don’t get this we ain’t friends #lacasadepapel #casadepapel #moneyheist #inspectormurillo

♬ Bella ciao – HUGEL Remix Extended – El Profesor

@kiraklinszky15

Bárhova akarok menni mindig ez van😓 Veletek nem?🤔 #foryou #fyp #fypage #moneyheist #bellaciao #lacasadepapel #aikido sorozatból ki a kedvencetek?

♬ Bella ciao – HUGEL Remix Extended – El Profesor

@aastha.gill

If you have seen Money Heist, you have to know this! Try it #pencilhairchallenge #trending #moneyheist #bellaciao #aasthagill #foryou #foryoupage

♬ Bella ciao – HUGEL Remix Extended – El Profesor

Ha önnek esetleg sikerült teljesíteni ezt a kihívást, akkor egyrészt küldje el nekünk a filmsor kukac filmsor pont net email címre – akár az Instára, akár a TikTokra tölti fel – a videót, majd pedig arra is nagyon kíváncsiak lennénk, hogy bele merne-e vágni a Denver-nevetése kihívásba, amiről természetesen szintén szívesen látnánk felvételt.

Facebook
<