Hír és közéleti magazin

Itt a Pókember: Hazatérés új, magyar szinkronos előzetese

A történet több szálon is kapcsolódik majd a Bosszúállók univerzumához, egyrészt azért, mert a főhős Peter Parkert (Tom Holland) a leginkább Vasemberként ismert Tony Stark (Robert Downey Jr.) pátyolgatja, mind mentorként, mind kütyük terén. Aztán ott van a főgonosz, a Michael Keaton által alakított Adrian Toomes alias Keselyű, aki eddig abból élt, hogy a Bosszúállók romboltak, ugyanis az ő cége volt az, amelyik a szó szoros értelmében összetakarított a Bosszúállók után. Csakhogy Tony Stark is alapít egy erre szakosodott céget, ami eléggé keresztbe tesz Toomes cégének, amire Toomes azzal reagál, hogy a chitaurik által itt hagyott fegyverekből épít egy szerkezetet, amivel revansot vehet Starkon.

És hogy mi köze ehhez Pókembernek?

Hát az, hogy Stark a Bosszúállók széthullása miatt nem igazán ér rá mostanság rendet tenni az utcákon, így kell egy új hős, aki megteszi ezt helyette. Ez a hős pedig persze Pókember, aki koránál fogva sem túl érett a feladathoz, de Stark bácsit ez nem nagyon zavarja és rábízza New York védelmét. Persze ne felejtsük azt sem, hogy ez az a város, ahol Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones és Iron Fist is tevékenykedik…

A filmet Jon Watts rendezte, főszereplői Tom Holland, Michael Keaton, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori, Tyne Daly, Bokeem Woodbine, Marisa Tomei és Robert Downey Jr lesznek.