Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Itt az új Paula és Paulina sorozat!

Július 13-tól az RTL Gold csatornán lesz látható a 2019-ben forgatott 25 részes, új Paula és Paulina.

Az eredeti Paula és Paulina sorozat 1998-ban volt látható először Gabriela Spanic főszereplésével és nem sokkal később a Magyar Televízió is képernyőre tűzte. Sőt, a mexikói sorozat akkora sikernek bizonyult hazánkban, hogy később még több csatornán is képernyőre tűzték.

A sorozat története szerint Paula Miranda Mexikó elnökének szeszélyes, kicsapongó második felesége. Már régen elhidegültek férjével, mindketten szeretőt tartanak, és Paula mielőbb válni szeretne, de az elnök úgy érzi, a politikai helyzet nem alkalmas egy magánéleti botrányra. Paula mindenképp szabad szeretne lenne, hogy az alvilági kapcsolatokkal rendelkező Gonzaloval tölthesse napjait. Egy magánnyomozó felkutatja Kolumbiában élő ikertestvérét. A hasonlatosság bámulatos. Paulina Doria szegény gyerekekkel foglalkozik, alapítványa folyton pénz szűkében szenved. Váratlanul pénzt ajánlanak Mexikóból, csak érte kell mennie. Ám amikor odaér, elrabolják, és Paula kényszeríti, hogy vegye át a helyét az elnöki rezidencián. Paula és cinkosa, Manuel, beteges anyja életével tartják sakkban. Paula ördögi tervet sző. Ha a first lady merényletben meghal, ő örökké szabad lesz. Egy bérgyilkos rálő Paulinára, de ő túléli a merényletet. Paula pokoli terve még Gonzalót is megdöbbenti. Paula úgy érzi, Gonzalo elárulta, ezért végez vele.

Az új sorozat főszereplőjét alakító Sandra Echeverría (Paola Miranda de Bernal / Paulina) – magyar hangját Soleczki Janka, míg Andrés Palacios (Carlos Bernal) magyar hangját Rába Roland adja.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Forrás Telenovelas Media1
Ez is érdekelhet:
<