Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Itt nézheted vissza az Álarcos énekes 3. adásának előadásait

A világ legrejtélyesebb és legőrültebb showműsorának harmadik adásában Nagy Ervin Nyomozóvá lépett elő, Gáspár Laci pedig interneten keresztül jelentkezett be, a Nyomozók végül a Tigrist leplezték le!

A világ legrejtélyesebb és legőrültebb showműsorának harmadik adásában Nagy Ervin Nyomozóvá lépett elő, Gáspár Laci pedig interneten keresztül jelentkezett be, a Nyomozók végül a Tigrist leplezték le! Istenes Bence kivételével mindenki örömmel köszöntette a nyomozói székben az előző évad második helyezettjét, a Robotot, azaz Nagy Ervint.

Istenes Bence akrobatikus mutatvánnyal nyitotta meg az Álarcos énekes 3. show-ját.

 

 

Nagy Ervin, a vendégnyomozó és Csobot Adél között azonnal forrt a levegő…

 

Két párbaj és egy hármaspárbaj, sőt, mostantól extra nyomok is a Nyomozók rendelkezésére álltak, de hiába a vendégnyomozói segítség is, három adást követően a Tigrissel kapcsolatban mindannyian teljes homályban tippeltek, még a híresség nemében sem voltak biztosak, bár a végső tippelésnél abban, hogy nőnemű, egyetértettek. Sebestyén Balázs szerint Trokán Nóra, a többiek szerint Ónodi Eszter volt a maszk mögött. A stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntése alapján, a leleplezést követően kiderült, hogy a Tigris a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt, Eszenyi Enikőt rejtette!

Az új évad harmadik nagyszabású showműsorában elsőként a Banán csapott össze a Tigrissel, majd egy hármaspárbajon vett részt a Maki, a Dinó és a Baba, végül az Elefánt és a Béka lépett színpadra. 13 maszkról még mindig nem tudjuk, hogy kiket rejtenek! Ez a fesztivál sem marad el!

A negyedik adásban újra egy vendégnyomozó foglalja el ideiglenesen Gáspár Laci helyét, aki nem más, mint a népszerű előadó, a X-Faktor mentora, Puskás Peti, aki hétfőtől párjával, Dallos Bogival a Nyerő Párosban is bizonyít!

A Banán bemutatja: „Watermelon Sugar” (Harry Styles)

 

A Tigris bemutatja: „Mambo Italiano” (Rosemary Clooney)

 

A Maki bemutatja: „Rise Like a Phoenix” (Conchita Wurst)

 

A Dinó bemutatja: „Dear Future Husband” (Meghan Trainor)

 

A Baba bemutatja: „Szerelem, miért múlsz?” (Wolf Kati)

 

A Béka bemutatja: „Don’t Stop Me Now” (Queen)

 

Az Elefánt bemutatja: „In Ginocchio Da Te” (Gianni Morandi)

 

<