Hír és közéleti magazin

Itt van az ÉLES TÁRGYAK stáblistába rejtett jelenete

SPOILERES!

Láttad a Sharp Objects fináléját? Igen? De végig jól figyeltél? Vagy talán lekapcsoltál a stáblista előtt? Nem kellett volna.

Ha a sokkot követően azonnal lekapcsoltad az HBO Sharp Objects (Éles tárgyak) című sorozat fináléját és lemaradtál a még sokkolóbb jelenetekről, akkor most megmutatjuk és még némi magyarázattal is szolgálunk. A sorozatról kritikánk itt olvasható.

A stáblistában ugyanis két rövid, de annál nagyobb gyomrost adó jelenetsort rejtettek el a készítők. Az ember még azt sem mondja ki, hogy “Ne mondd el anyának” és már véget is érnek ezek a kis szekvenciák, de mi képkockára szedtem őket, hogy elmagyarázhassam mit is látunk.

Arra már az évadértékelőben is utaltam, hogy Amma nem csak az elefántcsontpadló babaházas reprodukálása miatt nyírta ki Ann Nash-t és Natalie Keene-t, hanem azért is mert Adora velük is foglalkozott. Erre egyértelmű bizonyíték Mae eltűnése és sejtetett, majd a másik két lányhoz hasonlóan meg is mutatott meggyilkolása. Mae ugyanis előző este arról beszélt, hogy Camille a példaképe és ő is újságíró lesz. Ammanak ez sok volt, hiszen Anya után, most már Camille is csak az övé.

Ann Nash meggyilkolása
Natalie Keen meggyilkolása
Mae meggyilkolása

És hát ugye Amma azt is sokszor hangsúlyozta, hogy a barátnői szeretik őt és bármit megtennének érte. Igen, még a gyilkosságokban is segédkeztek, nem kellett ide férfi, három aligtini is tökéletesen ki tudja tépkedni a fogakat, hogy jól mutasson a padló a babaházban.

Mindig jól jön egy segítő kéz

A másik, még ennél is rövidebb jelenetben pedig láthatjuk, ahogy az egyik szemtanú által is emlegetett fehér ruhás nő bemegy az erdőbe. Ki más lenne, mint Amma?

A fehér ruhás nő

Itt pedig megnézhetitek mozgóképen is a nehezen kiheverhető jelenetsort – hozzáteszem az utolsó részben simán elfért volna, hogy ne csak sejtessék, hanem teljes egészében meg is mutassák, hogy hogyan haltak meg a lányok.

Tartaléknak: