J.J. Abrams egy Justice League Dark sorozatot készít az HBO-nak

Jelenleg nem állnak rendelkezésre további részletek a Justice League Dark (Sötét Igazság Ligája) sorozatról, beleértve azt is, hogy mely szereplők szerepelnének a showban.

A DC képregényekben a csapat olyan tagokból áll, mint John Constantine, Mocsárlény, Madame Xanadu, Holtember, Doctor Mist és még sokan mások. A csapat tulajdonképpen a DC Világegyetem természetfeletti tagjaiból áll, akik olyan helyzeteket próbálnak megoldani, amelyeket az Igazság Ligája tagjai nem tudnának, vagyis elsősorban természetfeletti entitások ellen harcolnak, beleértve a szellemeket, démonokat, vámpírokat és minden más paranormális fenyegetést is.

A karakterek közül már Mocsárlény és John Constantine is kapott saját sorozatot korábban, sőt utóbbi jelenleg is szerepel A holnap legendái sorozatban, sőt tulajdonképpen az ő karaktere köré írják már két évad óta a sorozat eseményeit, hiszen a Legendák elsősorban a természetfeletti entitások ellen küzdenek Constantine jelentős szerepvállalása mellett.

A tavasszal induló HBO Max szolgáltatásban (amely itthon is leválthatja idővel az HBO Go-t) olyan gyártók műsorait láthatjuk majd, mint a Warner Bros., a New Line Cinema, a DC Entertainment, a CNN, a TNT, a TBS, a truTV, a The CW, a Cartoon Network, az Adult Swim vagy éppen a Crunchyroll.

Az HBO Max indulását május végére tervezik, a hírek szerint havi 15-20 dollárért lehet majd rá előfizetni.

Hirdetés
Sáfrány Norbert
Sáfrány Norberthttps://filmsor.net
A Filmsor vezető hírszerkesztője.

Kapcsolódó

Most népszerű