Jake Gyllenhaal az Oscarért megy – Stronger előzetes

-

Nemsokára mindannyian ezen a filmen fogunk bőgni.

 

David Gordon Green, az Ananász expressz és a Joe rendezője ősszel viszi az amerikai mozikba Stronger című, igaz történeten alapuló filmdrámáját. A történet egy egészen friss eseményt dolgoz fel, fókuszában ugyanis a 2013-as bostoni maratonon történt robbantás és ennek következményei állnak.

Jake Gyllenhaal alakítja a főszereplőt, Jeff Baumant, aki barátnője (a nagyszerű Tatiana Maslany) kedvéért látogatott el a tragikus napon a sporteseményre. Mindkét lábát elveszítette a robbantásban. A film megélt traumájáról fog regélni, valamint arról, hogy miként nyújtott segítséget az eseményt követő rendőrségi nyomozáshoz.

Megérkezett a rendkívül megindító, erőteljes hangulattal operáló előzetes, ami eléggé Oscar-gyanús produkciót vetít előre.

Kapcsolódó

Egy mentőautóban játszódik majd Michael Bay új filmje

Akcióthrillert rendez Michael Bay, de ezúttal egy nagyobb csavarral.

Új előzetesen a Gyilkos Halloween

Eredetileg idén kellett volna megérkeznie, de a koronavírus-járvány miatt csak jövő év októberében érkezik a Gyilkos Halloween, amely a 2018-ban bemutatott Halloween közvetlen folytatása.

Film készül minden idők egyik legjobb filmjének forgatásáról

Oscar Isaac és Jake Gyllenhaal főszereplésével készül film A keresztapa forgatásának bonyodalmairól.

Jake Gyllenhaal főszereplésével készül A bűnös amerikai verziója

Antoine Fuqua rendezésében, valamint Jake Gyllenhaal főszereplésével amerikai remake készül a dán A bűnös című thrillerből.

Most a címlapon

Anya Taylor-Joy és Thomasin McKenzie Utolsó éjszakája a Sohoban

Még mindig nincs pontos premierdátuma Edgar Wright új pszichológiai horrorjának, ami 2021 egyik leginkább várt filmje. Előzetesünk sincs még, de...

Dér Heni is jogi lépéseket tesz az internetes trollokkal szemben

Dér Heni az utóbbi időben egyre több gyűlölködő és negatív kommentet kapott, ezért úgy döntött, hogy Schobert Norbihoz hasonlóan jogi lépéseket tesz az őt vegzáló trollok ellen.

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének a testőre

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének testőre.

A Víziót alakító színész biztos volt benne, hogy vége a Marveles karrierjének

A Bosszúállók-filmekben Víziót alakító Paul Bettany biztos volt benne, hogy azért hívatja a Marvel-univerzum agytrösztje, hogy közöljék vele, ennyi volt.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet