Hír és közéleti magazin

James Wan megmutatta ki lett volna a Démonok között 2. réme eredetileg

James Wan az Instagram oldalán osztotta meg hogyan nézett volna ki az a lény, akit eredetileg a Démonok között 2. főgonoszának szánt.

Mint azt James Wan rendező az Instagramon írja, a Démonok között 2. része az egyik személyes kedvence, hiszen úgy gondolja ebben a filmjében a leginkább fontosak a karakterek a történetmesélés szempontjából.

Eredetileg nem Az apácában is látott Valak lett volna a filmjének főgonosza, hanem egy másik démoni entitás, akit Aaron Simsszel közösen álmodott meg, de végül éppen a személyesebb hangvétel miatt mondott le erről a démonról.

Ha ez igaz, akkor mégis csak volt értelme AZ APÁCA mozifilmnek

Wan azt írja, hogy az akkoriban vele tervezett Castlevania-film egyik lénye inspirálta a szarvas démont, akiről úgy gondolta, hogy már a Démonok között univerzumában is túl félelmetes lenne és elvonná a figyelmet a mondanivalóról.

Ahogy James Wan fogalmaz: úgy gondolta, hogy egy személyesebb, valószerűbb démonra van szüksége a filmnek, egy olyan lényre, amely próbára teszi Lorraine hitét is.

“Emlékszem, hogy a valódi Lorraine Warren arról beszélt nekem, hogy mennyire szereti és tiszteli az apáca barátait és akkor a villanykörte kialudt” – így megszületett a démoni Apáca, vagyis Valak gondolata.

James Wan azonban most megmutatta az eredeti démont és azt is elárulta, hogy az utolsó képet a Szépség és szörnyegetnek nevezte el. Találó, hiszen a filmben Lorraine Warrent megszemélyesítő Vera Farmiga látható rajta a szarvas démon társaságában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CONJURING 2 is one of my personal fav. I focused on character-storytelling above anything else. Here’s my first design of the demonic entity haunting the family and Lorraine. Aaron Sims (concept designer) and myself took inspiration from our Dracula design for a movie I was attached to a long time ago called Castlevania. @justin.raleigh/Fractured FX built an awesome animatronic suit, and we were going to augment it with CGI wings. But alas, during editing, I deemed this beautifully designed/sculpted horned demon too out of left-field for the film. It needed to be more grounded and personal — something that would take Lorraine’s faith and try to test/corrupt it. I remember the real-life Lorraine Warren talking about her love and reverence for her nun friends, and a lightbulb went off — thus… the Demon Nun was born. So we went back and replaced all the Horned Demon with the Nun during additional photography. I call the last image “Beauty and the Beast”. #Halloweenretrospect

James Wan (@creepypuppet) által megosztott bejegyzés,

Jövőre érkezik a Démonok között 3. része, de a tervek szerint Az apáca története is folytatódhat.

Addig is itt egy összeállítás a Démonok között univerzumát inspiráló Ed és Lorraine Warren legkülönösebb eseteiből.

Démonokkal suttogók: Ed és Lorraine Warren 8 megtörtént esete