Jason Blum és A démon arca

-

Aaron Eckhart fejben jár: A démon arca (Incarnate, hazai bemutató: december 8.) című természetfeletti thrillerben egy gyereket foglyul ejtő démonnal küzd a maga sajátos módszerével: bemegy az áldozat fejébe, és álmok meg tévképzetek között bolyongva próbál rátalálni a bujkáló gonoszra.

A kint és bent egyszerre játszódó, különleges hangulatú filmet az elmúlt évek legnagyobb horror sikereit készítő producere, Jason Blum hozta tető alá: az ő segítségével készült az Insidious, a Parajelenségek, a Sinister és A bűn éjszakája is: csupa olyan horror, ami a váratlan, nagy sikernek köszönhetően sorozattá alakult. Jason Blum-nak nincs titka: egyszerűen nagyon szereti a műfajt. Ha máshonnan nem, cége a Blumhouse Halloween buliján ez bizonyosodott be.

– A mi cégünknél nem tartunk karácsonyi meg újévi bulit – mondta a világ egyik legsikeresebb producere egy múlt heti közönségtalálkozón. – Nálunk csak Halloweenkor van céges parti, de azt nagyon komolyan vesszük. Az én Nyugati Boszorkány jelmezem 6 órán keresztül készült, és utána legalább egy hétig nem tudtam teljese megszabadulni az arcomat borító zöld festéktől, ami már önmagában is a siker egy fajtája. Eredetileg, A démon arca miatt, a saját fejem belsejének akartam öltözni, de a kollégáim azt mondták, az túl félelmetes volna egy céges bulira…

Kapcsolódó

Folytatás készül minden idők egyik legfélelmetesebb horrorjához

Érkezik az ötödik Insidious-film, a korábbi főszereplő lesz a rendezője.

Nemsokára jön a testcserés horror a magyar mozikba

November 26-án kerül a magyar mozikba a Freaky, amely tulajdonképpen a Nem férek a bőrödbe véres újraértelmezése.

Boszorkányos horror kerül a héten a magyar mozikba

A Blumhouse Productions új fantasztikus elemekkel tarkított horrorjában néhány tini addig játszik boszorkányosat, még egyikük tényleg azzá válik.

Freaky – Megérkezett a Blumhouse testcserés horrorjának magyar előzetese

Támad a testcserés terror a Blumhouse új horror-vígjátékában, ahol egy tinicsaj cserél testet egy könyörtelen sorozatgyilkossal.

Most a címlapon

Kárpáti Rebeka megmutatta a fenekét, hogy önbizalmat öntsön másokba

Kárpáti Rebeka arra próbálja meg felhívni a figyelmet, hogy az emberek ne legyenek elégedetlenek önmagukkal.

Három új versenyző jött az Exatlonba

Ezzel megint mindkét csapat 8-8 tagú, ismét egyformák az esélyek.

Wonder Woman 1984 filmkritika

A Wonder Woman 2017-ben bemutatott első része attól volt jó, hogy volt szíve. Filmtechikailag abban is találhattunk kivetni valót,...

Sorozat lesz a Dungeons & Dragons-ból is

Az Entertainment One (eOne) leszerződtette Derek Kolstad írót, hogy a Dungeons & Dragons világában játszódó sorozaton dolgozzon.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet