Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Jeffrey Dean Morgan kiszállhat a The Walking Dead-ből

Még az is lehet, hogy a még bemutatás előtt álló 10. évados fináléban elbúcsúzunk a karaktertől.

Bár erkölcsi szempontból igencsak megosztó karakter, vitathatatlanul a The Walking Dead egyik legnépszerűbb karaktere Negan, akit Jeffrey Dean Morgan alakít a sorozatban.

A színész a The Walking Dead 6. évadának fináléja óta a sorozat szerves része, s bár bemutatkozása több mint vérfagyasztóra sikeredett, azóta igencsak megkedvelték a sajátos világnézetet valló szereplőt.

Úgy tűnik azonban, hogy már nem sokáig élvezhetjük Negan ripacskodását, ugyanis a színész tárgyalásban áll a The Boys című képregény-sorozat alkotóival, akik két lehetséges szerepre is kinézték őt és jó eséllyel csatlakozni is fog az Amazon Prime sorozatához.

Jeffrey-Dean-Morgan-The-Boys

De a The Walking Deaden és a The Boyson túl egy harmadik képregény-adaptációban is érintett lehet, méghozzá a DC-univerzumán belül, ahol állítólag komoly szerepet szánnak neki a The Flash – A Villám mozifilmben. A The Flash-film ugyanis a Flashpoint-paradoxon történetét fogja feldolgozni, ennek egyik sarokpontja, hogy az ominózus sikátoros jelenetben nem Bruce Wayne szülei, hanem maga Bruce Wayne veszti életét, aminek köszönhetően apjából Thomas Wayne-ből lesz a későbbi Batman. Márpedig a Batman Superman ellen: Az Igazság hajnala mozifilmben Jeffrey Dean Morgan alakította Thomas Wayne-t (az pedig csak hab a tortán, hogy a The Walking Deadben Maggiet alakító Lauren Cohan volt Martha Wayne, aki a Flashpoint-sztori alapján fia halálát követően megőrül és Jokerré válik) és a tervek szerint a DC-filmek jogait tulajdonló Warner-stúdió továbbra is Jeffrey Dean Morgannel tervez Thomas Wayne szerepében.

Laurenc Cohan Jeffrey Dean Morgan Batman

A The Flash-film forgatása pedig lassan elkezdődik, a jelek szerint pedig igencsak jelentős szerepe lesz ebben Jeffrey Dean Morgannek is, akinek így nem nagyon maradna ideje a The Walking Deadre, aminek ráadásul a koronavírus-járvány miatt továbbra is áll a forgatása.

Az Express cikke valószínűsíti, hogy ez azt jelenti, hogy Negan már nem jut szerephez a The Walking Dead 11. évadában, pedig éppen a napokban derült ki, hogy mi történt vele a képregényekben azt követően, hogy utoljára láttuk.

<