Filmes hírek Jennifer Lawrence az új Fantasztikus Négyes tagja lehet

Jennifer Lawrence az új Fantasztikus Négyes tagja lehet

A Pókember-filmeket is jegyző Jon Watts rendezésében.

A legfrissebb pletykák szerint Jennifer Lawrence hamarosan csatlakozik a Fantasztikus Négyes reboothoz, merthogy zöld utat kapott az új F4 film.

Az X-Men filmekkel már a szuperhősuniverzumba belekóstoló Jennifer Lawrence szerepelni fog az új Fantasztikus Négyes filmben, legalábbis az ausztrál The Daily Telegraph szerint.

Az értesülés egyébként azt is állítja, hogy a mostanság a harmadik Pókember-filmen dolgozó Jon Watts készítheti majd el a filmet.

Egyelőre azonban semmilyen más forrás nem támasztja alá a szóbeszédet, úgyhogy kezeljük fenntartásokkal a hírt, de ha van alapja, akkor a legvalószínűbb, hogy Jennifer Lawrence Susan Stormot, vagyis A láthatatlan lányt alakítaná a filmben.

Korábbi és szintén meg nem erősített sajtóhírek szerint a Fantasztikus Négyes rebootban John Krasinski alakítaná Mr. Fantasztikust.

A nemrég sérülést szenvedő Jennifer Lawrence szereplése egyébként nem lenne ördögtől való, hiszen a napokban a szintén az X-Men filmekben szereplő Evan Peters is felbukkant egy Marvel-produkcióban, a WandaVisionben.