Array

Jennifer Lopez majdnem meglőtte Ashanti karrierjét 20 évvel ezelőtt

-

Tizenkilenc éve annak, hogy berobbant a 40 éves amerikai énekesnő, Ashanti karrierje, aki a Foolish című dalával és egy másikkal, a Fat Joe oldalán előadott What’s Luv?-val egy csapásra sztárrá vált Amerikában.

Azonban csak napjainkban tudta meg azt a közel húszéves történetet, hogy majdnem utóbbi slágert majdnem elhappolták előle, ugyanis a próbák alatt az alkotók erősen elgondolkoztak, hogy az akkor már nagyobb csillagnak számító Jennifer Lopezt kérik fel Fat Joe és Ja Rule mellé a refrénben.

A What’s Luv? Ashantival nagyon jól működött, de Lopezben azért kezdtek gondolkodni, hogy meg tudja majd szólítani az USA latin közösségét, ami jóval nagyobb elérést, és azáltal lemezeladást jelentett volna. Ráadásul Fat Jo és Jennifer is Puerto Rico-i származású, ami még inkább erősíti a történet valóságosságát – írja cikkében a Metro.

“Hogy micsoda?! Én ezt sosem tudtam!” – adott hangot totális meglepődésének Ashanti, aki teljesen kikészült a hírtől, holott a dal már történelem. Már nem kell aggódnia, megkapta a munkát.

És ha már Jennifer Lopez szóba került, egy friss fotó alapján alsó hangon nagyjából pont húsz évet letagadhatna a nyáron 51 éves színész-énekesnő.

Kapcsolódó

Akciódús romantikus vígjátékban tér vissza Jennifer Lopez

Jennifer Lopez és Armie Hammer a Shotgun Wedding című romantikus vígjátékban tér vissza a filmvászonra.

Most meghallgathatod a Roxette elhunyt énekesnőjének egyik utoljára felénekelt dalát

Let Your Heart Dance With Me címmel egy eddig kiadatlan dalt tett közzé pénteken a Roxette. A világhírű svéd popduó énekesnője, Marie Fredriksson tavaly decemberben hunyt el rákban.

Ha a Nincs idő meghalni fele olyan drámai lesz, mint a videoklipje, akkor nem lesz okunk panaszra

Billie Eilish videoklipet készített a 007 Nincs idő meghalni címet viselő James Bond-mozihoz.

Az 51 éves Jennifer Lopez bombaformában van

Jennifer Lopezen egyszerűen nem fog az idő, amit most egy szexi fotóval is bizonyít.

Most a címlapon

Újabb Black Mirror-rész válik valósággá

A Microsoft szabadalmat nyújt be az elhunyt embereket imitáló csetrobotok létrehozására

Így készült a Keresztanyu sorozat zenéje

Rengeteg munkát pakoltak a Keresztanyu című magyar sorozat zenéjébe.

ValóVilág 10: VV Vivi megy párbajozni

A kiválasztás során Bálint, Fru, Robi és Moh Vivire; Vivi Frura, Merci Virágra, Virág Mercire, Dani pedig Mohra tette a jelét.

Befutott a The Walking Dead alkotójának új animációs sorozata

Invincible címen az Amazonra érkezik Robert Kirkman új animációs sorozata, amelyben több The Walking Dead-szereplő is munkát vállalt.

A Hírstart ajánlata