Hír és közéleti magazin

Jeremy Saulnier kiszállt a TRUE DETECTIVE 3. évadából

A Blue Ruin és a Green Room igencsak egyedi stílusú rendezője kiszállt az HBO sorozatából.

Nagyon úgy néz ki, hogy Nic Pizzolattoval nem lehet együtt dolgozni. Bár a hivatalos indoklás szerint Jeremy Saulnier rendezőnek már nem fért bele az idejébe a True Detective, sokatmondó, hogy a sorozat forgatása csak néhány hét csúszásban van, ráadásul Saulniernek már csak egy részt kellett volna megrendeznie, de dobbantott.

Nem Saulnier az első, aki feláll a sorozat producere, Pizzolatto mellől, korábban ugyanez történt Cary Fukunagával is, akkor nyilvánvalóan kreatív nézetkülönbségek miatt vált meg egymástól a vezető producer és a rendező…

Saulnier helyére az “évtizedes sorozatiparos”, Daniel Sackheim érkezik, aki korábban olyan projekteken dolgozott, mint a Better Call Saul, a The Americans, a Trónok harca vagy éppen a The Walking Dead – aztán majd meglátjuk, hogy a harmadik résztől mennyire lesz más hangulata a szériának.

A True Detective 3. évada várhatóan még idén megérkezik az HBO-ra, az antológiasorozat 3. évada egy több évtizedet átölelő (gyerek)eltűnési üggyel foglalkozik. A helyszín az Ozark-i hegység lesz, a történet pedig 3 idősíkon játszódik majd. A 3. évadban nem kisebb színészek tűnnek majd fel, mint Mahershala Ali, Carmen Ejogo, Stephen Dorff, Scoot McNairy vagy éppen Sarah Gadon.