Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

JETT – Carla Gugino új sorozata is az HBO Go-n

És az sem mellékes, hogy a Jettben Giancarlo Esposito alakítja a főgonoszt.

Június 15-én indult a Cinemax új sorozata, a Jett, amelynek alkotója, írója, rendezője és executive producere Sebastian Gutierrez (Gothika).

A börtönből frissen szabadult, profi tolvaj, Daisy (becenevén: Jett) Kowalski (Carla Guggino) gyermeke születése után visszavonult, most azonban kénytelen visszatérni ahhoz, amihez a legjobban ért. Miután éppen csak sikerült végrehajtania egy veszélyes “utolsó” melót, könyörtelen, Jett képességeit saját céljaikra felhasználó bűnözők nyomására el kell vállalnia további megbízásokat is.

A Cinemax drámasorozatának kilencrészes évadának főszerepében Carla Gugino (Törésvonal, Sin City, Kémkölykök-trilógia) látható, aki executive producerként is közreműködött a sorozat létrejöttében. A Jett-ben szerepel továbbá Giancarlo Esposito (Better Call Saul, Totál szívás – amelyért Emmy-díjra is jelölték) a nagy hatalmú bűnöző, Charlie Baudelaire szerepében.

A sorozat már elérhető az HBO GO-n, magyar felirattal.

 

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<